ТРЕТЯ СМЕРТЬ. В каналізації Герасимчука знову загинула людина…

0
328

Непокаране зло поширюється. Я говорив це один раз, другий раз і ось це сталося втретє. Позавчора на каналізаційній насосній станції підприємства «Комсіті», у фекаліях виявлено тіло працівниці Прилуцької Галини Павлівни, 37 років. Жахлива смерть. Чиясь родина знову залишилась без мати, та без доньки.

Але що страшніше – цієї смерті можна було б запобігти. Ця жінка вбита не російським окупантом – вона вбита жадібністю, байдужістю, бездіяльністю місцевих депутатів, посадовців та правоохоронних органів. Ми писали, говорили, попереджали протягом років!

Каналізація належить підприємству Комсіті, яким володіє мешканка с Орлівщина – Поліна Герасимчук, але фактично керується її сином – Слугою народу, депутатом обласної ради Дмитром Герасимчуком.

Ця мафіозна сімейка захопила під свій контроль низку комунальних підприємств та інфраструктуру в Новомосковському районі, через які, разом з їх кишеньковим головою Піщанської ОТГ Сергієм Тищенко дерибаниться місцевий бюджет та ресурси громади.

Це вже третя жахлива смерть в каналізації через порушення правил безпеки та відсутності необхідних засобів захисту, через неймовірну жадібність цих тварюк.

Так у 2018 році загинула працівниця Комсіті Любов Смирнова. У 2020му на тому самому місці ЗНОВУ задихнулась 41-річна жінка, працівниця Комсіті. Я дам посилання під цим відео. Зараз це сталося втретє.

Уникнути покарання  Герасимчукам допомагають корумповані правоохоронці. Не останню роль відіграє депутат верховної ради від «Слуги народу» Владислав  Бородин. Пам’ятаєте ще такого?

За всі ці роки поліція не просунулась ані на крок. Ят стверджує правозахисник Олексій Прокопенко, що займається цими справами, фальсифікуються судово-медицинські висновки, змінюються слідчі, постійно порушуються права потерпілих – родичів загиблих. Скільки ще смертей потрібно, щоб цей злочинець сів за грати? Згідно моїх джерел, вирішувати питання

Але це не все, чим відзначився колишній оппоблоковець, а сьогодні «Слуга народу» Дмитро Герасимчук.

На початку цього року обласне СБУ провело обшуки в Піщанській сільській раді та маєтках родини Герасимчуків в рамках кримінальної справи, згідно якої Дмитром Герасимчуком звинувачується у розкраданні надр, диверсійній діяльності та державній зраді. Зокрема, там сказано, що він намагався (або отруїв) свердловини у військових містечках Черкаської ОТГ, щоб здобути монополію на водопостачання. Труїв військових під час повномасштабного вторгнення. І він все ще на свободі! С%%%, да що ж у нас за країна така? Вбивай, грабуй, а потім за гроші купи собі індульгенцію і живи дали!

Як ці люди ходять по землі? Як вони сплять ночами?

Ми нічого не можемо подіяти з поліцією, ми не можемо впливати на суди. Але дещо ми можемо зробити. Ці люди живуть з нами в одній громаді. Хтось зустрічає їх, з ними здоровається або навіть посміхається. Той хто робить це – схвалює їхні вчинки. Вони крадії. Їх руки в крові. Ми повинні ігнорувати їх, плювати в їх сторону, ганьбити усіма способами, показуючи що їм не місце в нашому суспільстві. Їм місце за гратами! Не працюйте на них! Невже це остання робота на землі? Нехай Герасимчук лізе і сам чистить ту каналізацію! Бо якщо ми будемо робити вигляд що нічого не відбувається, продовжувати шанувати цих “поважних людей”, то наступними у списку їх жертв может бути ваша жінка. Або ваша донька.

Вячеслав Горобець

 

Напишіть свій відгук