Сьогодні на підприємстві Герасимчука знову стався трагічний випадок! Як нас повідомили з Меліоративного, ФЕКАЛЬНИМИ ГАЗАМИ на очисних спорудах в Меліоративному на тому самому місці ЗНОВУ задихнулась 41-річна жінка. В неї залишився чоловік-учасник АТО та 2 дітей: 13-річна донька і 19-ти річний син, яких наразі служить в армії.

Такий самий випадок трапився майже 2 роки тому, коли через відсутність персональних засобів захисту, та вентиляції загинула Любов Смирнова – машиністка насосної станції очисних споруд Меліоративного. Тоді Герасимчук заявив, що вона “отримала на роботі інфаркт”.

“За два роки поліція не просунулась ані на крок – фальсифікуються судово-медицинські висновки, змінюються слідчі, постійно порушуються права потерпілих – близьких родичів загиблої” – повідомив Алексей Прокопенко, правозахисник Орлівщини, який весь цей час займається цією справою.

Бездіяльність поліції, корумпованість слідчого відділу, безкарність та безвідповідальність власника та керівника очисних споруд (та багатьох інших об’єктів комунальної сфери) Дмитра Герасимчука в буквальному сенсі ВБИВАЄ ЛЮДЕЙ. Скільки смертей ще потрібно, щоб цей злочинець сів за грати? Дмитро Герасимчук 1990 року народження є депутатом Новомосковської районної ради, обраний від партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». Інші депутати пов’язують його з головою райради Наталією Книжник, також обраною від Опозиційного блоку. Яку в свою чергу знають як «людину Вадима Нестеренко».

Протягом років Дмитро Герасимчук незаконно привласнив багато комунальних об’єктів громади та отримує майже всі комунальні підряди Піщанської ОТГ. Ми неодноразово писали про те, що Герасимчук тривалий час фактично грабує бюджет громади, при цьому заощаджуючи на заходах безпеки для своїх робітників.

Без конкурсу в довірче управління «Комсіті» передані водопроводи Піщанської, Орлівщинської та Знаменівської сільських рад, та мережа водовідведення Меліоративного, що доведена до аварійного стану та стала місцем жахливої смерті вже 2х людей! За інформацією правозахисника Прокопенко О.В. підприємець Герасимчук Д.Ю. став неодноразовим співучасником злочинних схем колишнього голови Орлівщинської сільської ради Віктора Гаценко.

Підприємство “Комсіті” фактично володіє монополією на водопостачання та водовідведення в нашій громаді. Мешканці по захмарним тарифам платять за воду непитної якості, яка, для зменшення собівартості розбавляється з нелегальних технічних свердловин.

Такому положенню справ в громаді Герасимчуку сприяють його лобісти – колишній голова Меліоративного Сергій Тищенко та колишній голова Піщанської сільради Микола Мазниця. Вони неодноразово були помічені в громадських обговореннях та на сесіях, де потрібно було переконати депутатів віддати підряди саме Герасимчуку.

В провадженні слідчих поліції знаходяться більше 10 кримінальних справ на цього спритного ділка, жодна з яких, зі зрозумілих причин ще не доведена до суду.

Активісти “Команди розвитку та реформ” готують звернення до обласного керівництва поліції щодо злочинної бездіяльності слідчого відділу Новомосковського відділу поліції та відкрите звернення до міністра МВС Арсена Авакова. Чи вистачить 2х СМЕРТЕЙ, щоб злочинній діяльності Герасимчука був покладений край?

2 КОМЕНТАРІ

  1. […] «На підприємстві Герасимчука знову стався трагічний випадок! Як нам повідомили з Меліоративного, фекальними газами на очисних спорудах в Меліоративному, на тому самому місці, знову задихнулась 41-річна жінка. В неї залишився чоловік-учасник АТО та двоє дітей: 13-річна донька і 19-річний син, який наразі служить в армії», – пише Рishanka.dp.ua. […]

Напишіть свій відгук