Голова Піщанської ОТГ Сергій Тищенко з Дмитром Герасимчуком (Зе-депутат облради) хочуть вкрасти станцію по перекачці питної води в Орлівщині

Щоб ніхто не подумав, що цей комплекс чогось вартий, замість будівель і обладнання на аукціоні виставили фотографій тріщин бетону і асфальту. Клоуни.

Місцезнаходження – Дніпропетровська область, Новомосковський район, с. Орлівщина, вул. Покровська, 18А. Кадастровий номер – 1223285000:02:004:0090. Загальна площа приміщень – 54,1 м. кв. Площа земельної ділянки – 0,2757 га. Земельна ділянка комунальної власності, обтяження відсутні.

Номер аукціону: SPE001-UA-20230430-26793

В описі аукціону – відверта брехня:

Функціональне використання будівель (споруд, нежитлових приміщень) – знаходиться в нероботоспроможному стані, протягом довгого часу не експлуатується і не обслуговується. Відповідно до звіту з інструментального обстеження конструкцій стан конструкцій будівель класифікується як непридатний до нормальної експлуатації та доцільним є знос (демонтаж) конструкцій оскільки:

– будівлі знаходяться в не роботопроможному стані, протягом двох останніх років не експлуатуються і не обслуговуються, власником будівлі не передбачається їх використання за призначенням;

– стіни з похилими та вертикальними тріщинами поверхова деструкція бетону, частково демонтовані конструкції перегородок, пластова корозія арматури в конструктивних елементах стін, плит покриття та перекриття; – демонтовано інженерне обладнання (частково), знаходиться в не роботоспроможному стані зовнішні та внутрішні комунікації;

– не відповідають сучасним соціальним та будівельним вимогам, що забезпечують економію всіх видів енергоресурсів та витрат при експлуатації;

– відновлення експлуатаційних властивостей несучих та огороджувальних конструкцій, які на час обстеження знаходяться у незадовільному стані, потребує значного та економічно невиправданого вкладення ресурсів.


Цю насосну станцію побудували 2 роки тому за кошти обласного бюджету під новий водогін! Коштувала вона мільйони гривень, точну вартість ми з’ясуємо.

Станція разом із водоводом експлуатується Комсіті (власником якої є мафіозна сімейка Герасимчуків)! Не минуло трьох років від будівництва, а будівля непридатна до експлуатації, не підлягає консервації, підлягає демонтажу??? Говорили, що без цієї насосної вода не надійде до Черкаської, Гвардійської громади???

Балансова вартість набагато більше 120 тис грн.

Офіційно це звучить як “неефективні менеджери вирішили передати суспільне майно ефективним приватним власникам”

Для чого це робиться? Щоб потім ЗДАТИ громаді в оренду и підвищити населенню плату за воду, обгрунтовуючи це “нормами рентабельності”. Тобто, за все знову заплатить населення, а хтось (ми знаємо – ХТО) отримає собі по-життєву годівничку.

Мала приватизація – це сам по собі злочин. Але ще більші злочинці це ті, хто цим користується. Побудовано за народні гроші, приватизовано (вкрадено) за копійки.
Ось так все працює під гаслами “мудрої руки вільного ринку”. Ось так вкрадено все народне майно з часів “здобуття незалежності”.

Якщо і є щось неефективне – так це жадібні, недолугі крадійкуваті менеджери, яким ми довірили керувати нашими суспільними коштами та нашим майном. І приватизації, якщо вона дійсно стосується непотрібного майна, повен передувати аудит, згідно якого хтось мусить сісти у в’язницю через службову недбалість та матеріальні збитки.

Хоча СБУ продовжує розслідування справи стосовно державної зради та тероризму з боку голови ОТГ Тищенко та Герасимчуків, як ми бачимо, це не зупиняє цих ненажерливих істот. Вони продовжують дерибан комунального майна під час ВІЙНИ. А що зупинить?

ВОРА ЗУПИНИТЬ ТІЛЬКИ ТЮРМА!

1 коментар

Напишіть свій відгук