Герасимчук краде мільйони на смітті

0
483

Думаєте, брудна вода для наших військових та прибирання неіснуючого снігу – це все? Помиляєтесь. Інтереси головного комунальника Піщанської громади Дмитра Герасимчука сягають всього, на що можна списати бюджетні кошти – від будівельних і ремонтних робіт до каналізації і, звичайно, сміття.

Ось вам приклад, як можна вкрасти відразу МІЛЬЙОН гривень: завищити обсяг робіт приблизно в 100 разів. Все одно ніхто не проконтролює.

Прибирання двох маленьких смітників за 1 мільон (згідно тендеру, який особисто для Герасимчука виставив його міньйон Тищенко). Ось ці 2 смітника в Меліоративному – Молодіжна навпроти буд. №№ 9 та 19. Це, згідно договору 4000 кубів. Бачите “4000 кубів”? А Герасимчуки бачать!

За сумму в 10-20 раз меньше безробітні мешканці його б лопатами закидали і самосвалом вивезли на Кулебівку. Максимум 5 ходок.

Ось вам для порівняння резервуар на 1000 кубічних метрів.

А ось цей на 300 кубів

Це лише один приклад, але подібних закупівель Комсіті в Прозорро можна знайти десятки, і не тільки по Піщанській громаді.

Поки ви кожного дня думаєте над тим, де заробити зайву копієчку, цей спритний ділок  смокче мільйони з суспільного бюджету, користуючись допомогою любих друзів – голови Піщанської ОТГ Тищенко, кишенькових депутатиків і, звичайно, бездіяльністю правоохоронних органів Новомосковського району.

Напишіть свій відгук