Серіал «Мама любить сніг. Другий сезон» 2023

0
573

Нагадаю, що в минулому році “Комсіті” (сімейне підприємство Герасимчуків) разом з головою сільради Тищенко роздербанили півмільйона гривень на прибирання неіснуючого сніга.

Вони планували ТРИКРАТНЕ розчищення від снігу вулиць Піщанської ОТГ длиною 208,21 км (Як від Дніпра до Полтави). Загалом – 624,63 км. Снігу не було, але гроші освоїли.

Хочу повідомити, що в цьому році вони перевершили самі себе. В 2023 році ОДНОКРАТНЕ прибирання снігу на 232 км. згідно тендеру, який виграла мама Дмитра Герасимчука, буде вкрадено майже ПІВТОРА мільйона гривень! 1,400,000 грн.

Сніг бачите? Ні! А він є.

Замість того, щоб піти в гаманець посадовців, ці гроші могли б сприяти розвитку місцевого бізнесу, допомогти переселенцям або сім’ям військових, найбіднішим односельцям. Але допомагають тільки ненажерливій місцевій номенклатурі.

Подякуйте їм і тим, хто продав свої голоси на виборах за 300 грн і чарку горілки. Ці “інвестиції” відбилися вже багато разів. А коли зуcтрінете Поліну в Орлівщині – спитайте в неї ДЕ СНІГ?

Гинуть люди, занепадає і бідніє громада, а жадібні істоти дерибанять гроші як скажені. Героям Слава!

Дмитро Герасимчук – фактичний керівник “Комсіті” є депутатом від “Слуги народу” Дніпропетровській облради. До цього він був депутатом Новомосковської районної ради від Оппоблоку.

Яким чином колишні риги, ОПЗЖшники та опоблоківці потрапили до Слуг народу – це питання до Зеленського, який зараз запекло бореться з ними у Верховній ради. Колишніх ригів не буває. Може варто звернути увагу і на місця?

Напишіть свій відгук