Старосту Орлівщини Віктора Самарського спіймали на розкраданні гуманітарки – Вячеслав Горобець

1
1505

Награда знайшла свого героя – старосту Орлівщини Віктора Самарського спіймали на розкраданні гуманітарки.

Журналіст та громадський діяч Піщанської ОТГ Вячеслав Горобець розповів деталі та прокоментував реакцію місцевої влади:

Чесно кажучи мені гидко записувати такі відео – я не хочу про них говорити, я не хочу їх бачити, і не хочу них чути. Але ця подія потребує додаткового пояснення. Ви дещо повинні знати.

Хто такий віктор самарський? Це так звана поважна людина з Орлівщини, який своєю поважністю дурив людям голови протягом років.

Думаєте, він був хорошим і раптом протух? Та ні – він крав увесь цей час. Крав у мисливців, коли був головою новомоськовского УТМР, крав у району, коли був депутатом районної Ради. Крав у громади, коли був депутатом, а потім старостою в Піщанській ОТГ.

Своєю присутністю він «освятив» майже всі великі політичні проекти. У політичному житті – він звичайний пристосуванець, який за будь-кі ціну намагається утриматися при владі.

Те, що Віктор Самарський – пустишка, злочинець і крадій, ми знали давно. А тепер знаєте і ви. В описі під цим відео я поставлю посилання на наші попередні статті та розслідування по Самарському.

Що ж відбулося? З офіційних джерел ми знаємо, що він банально крав гуманітарку, яка призначалась бідним мешканцям села. В його кабінеті під час обшуку було знайдено пакети з гуманітарною допомогою яка числилась вже розданою. Тобто ця ненажерлива істота крала у своїх односельців. Крала у найбідніших!

Нагадаю, що він не только крав. Він отримував від нас за це зарплату – близько 30000 грн на місяць. Отримував РОКАМИ, з 2020 року.

Виявилось, що крав він не тільки у людей,а у своїх же колег-посадовців. Правоохоронці встановили факт крадіжки каналізаційних труб Санаторія «Курорт Орлівщина», директором та співвласником якого є колишній голова адмінкомісії Олександр Андрієнко. Правоохоронці маються аудіозапис розмов з людьми, котрі викопали та порізали трубу, де вони стверджують, що дали за це Віктору Самарському хабар у розмірі 20 тис. грн.

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, Самарський кришував вирубку лісу, продавав пісок з орлівщинських пляжів. А у спілкуванні з мешканцями вів себе відверто по хамські. Я особисто стикався с цим неодноразово.

Тобто Орлівщиною останні роки керувало відверте, безпринципне, жадібне бидло. Мене розсмішила позиція Піщанської сільської ради. В повідомленні про цю подію говориться, що

«Керівництво Піщанської сільської ради приносить вибачення мешканцям с. Орлівщини за невдале рішення призначити Віктора Самарського старостою Орлівщинського старостинського округу.»

Ой а хто ж це зробив? Хто призначив Самарського старостою? Якесь керівництво? Ні – голова громади Тищенко за пропозицією «слуги народу» Дмитра Герасимчука. Так як без Герасимчука Тищенко не робить нічого

Тож навішувати собі медальки, повідомляти про досягнення та бажати хорошого дня – то Сергій Тищенко. А вибачатися – то керівництво?

Ні, так справи не робляться. Я вважаю що вибачитися повинен особисто Сергій Тищенко, як особа що взяла на себе відповідальність без обговорення з мешканцями призначити крадія Самарського старостою.

Друге – це виглядає як «ми вступили в гімно, а теперь просто повибачаємось». Ні – повинна бути відповідальність. Всю зарплату, яку отримував Самарський, а це приблизно півмільйона гривень – від повинен повернути в бюджет. Жоден мешканець не скаже, що село отримало від його дій на півмільйона. Навіть зупинку на повороті, яку с фанфарами і пафосом встановлючали рік тому – і ту демонтували. У прес-релізі теж був Самарський.

Якщо самарський не поверне зарплату, це повинен зробити Тищенко. А як ви хотіли? Якщо приймаєш особисті рішення – відповідальність теж повинна бути особистою.

«На щастя, це єдиний випадок недбальства серед посадових осіб громади. Тепер с. Орлівщина знаходитиметься під прискіпливою увагою як керівництва та депутатів сільради, так і правоохоронних органів. Порядок у роботі Орлівщинського старостинського округу буде наведено якнайшвидше.»

Єдиний випадок? Не смішіть мої тапки. У нас отака папка на всіх вас, яка просто чекає свого часу. Ви всі там пов’язані злочинами, крадіжками, мародерством, дерибаном і навіть вбивствами. І на кожного чекає розплата. Самарський просто був перший.

До речі ця істота знахабніла настільки, що навіть після того як її зловили на гарячому, просила доробити півроку! Нахабство не знає меж. Доробиш у колонії, мародер – там про тебе подбають.

І на останок. У мене немає питань до Самарського, з ним все ясно. У мене питання до вас, шановні мешканці. Невже ви розтіряли остатки своєї гідності і самоповаги, що раз за разом приводите до влади таких —- щоб керувати нами і обкрадати нас?

Вячеслав Горобець

1 коментар

Напишіть свій відгук