Тим, кому цікаві масштаби дерибану земель Тищенком та Козарем, рекомендуємо ознайомитись з проектами рішення – землі Орлівщини та Піщанки розлітаються по 2 Га на підставних осіб.

Замість того, щоб створювати на цих землях комунальні підприємства, або заклади відпочинку, землі просто роздають у приватну власність, яка буде здебільше присвоєна діючими керівниками та депутатиками.

Наприклад, роздерибанити 38 Га комунальної землі ((навіть кадастровий номер бояться вказати!) на незрозуміло фермерське господарство зі статутним капіталом 100 гривень!
ФГ “СКАЛОВИЙ”
1.1.Надати дозвіл гр. Андрущак Валерій Стахович (РНОКПП) на розроблення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (сільськогосподарського призначення) площею 5,08 га (за рахунок земельної ділянки площею 38,3 га, кадастровий номер якої 1223285000:) на території Піщанської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області – для ведення фермерського господарства.
1.2. Надати дозвіл гр. Андрущак Степанія Михайлівна (РНОКПП) на розроблення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель комунальної власності (сільськогосподарського призначення) площею 5,08 га (за рахунок земельної ділянки площею 38,3 га, кадастровий номер якої 1223285000:) на території Піщанської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області – для ведення фермерського господарства.
Проекти рішень тут. 

Ця місцева влада буде доїдать залишки землі і комунальної (народної) власності, що будувалась нашими батьками. Більше вона ні на що не здатна.

Але ця влада – наш вирок. Ми теж ні на що не здатні, якщо дозволяємо цим людям нами керувати.

Напишіть свій відгук