ТИМ, ХТО ПРОПУСТИВ ОСТАННЮ СЕСІЮ

У дружній та теплій атмосфері відбувся позачерговий 9й дерібан землі нашої ОТГ. З урочистим святом всіх присутніх привітав головний організатор свята – Сергій Тищенко. Також у святкуванні взяли участь люди, без плідної праці яких ця подія могла би і не відбутися – Євген Резніченко, що з останніх сил тяг на трибуну десятки земельних справ у паперовому вигляді, усі інші члени та членкині земельної комісії та її беззмінний голова – депутат Козар.

Дякуючи титанічній праці цих великих (в усіх смислах) людей, наша громада напередодні відкриття ринку землі втратила тільки на цьому святі близько 30 Га біля Знаменівки та близько 12 Га у Соколовому, Піщанці та Новоселівці.

Від щирого серця ми би хотіли привітати наших мешканців (хоча більшість з них мешканці, але не наші…), які в цю скрутну годину змогли витягнути ДжекПот з кишені нашого незрівнянного голови:

Різниченко Олександр Васильович, Іванов Даніл Юрійович, Хомутина Володимир Олександрович, Чумак Олександр Олексійович, Хлюндра Микола Миколайович, Дюймова Людмила Ігорівна, Купратий Любомир Валерійович, Гордієнко Олександра Юріївна, Олексієнко Аліна Владиславівна, Вишневецька Олександра Іванівна, Дюймова Олена Василівна, Волошина Валентина Юріївна, Гордієнко Лариса Володимирівна, Гордієнко Юрій Дмитрович, Ренгус Юрій Семенович, Авгопуло Федір Іванович, Гайбей Валерій Дмитрович, Андрейченко Руслан Ігорович, Ліщенко Олександр Олександрович, Шевченко Михайло Сергійович, Скачко Інеса Володимирівна, Колосова Людмила Володимирівна

Є, навіть, один АТОшник. Тепер мерзенна опозиція вже не зможе апелювати, мовляв, чому ви наших АТОшників відшиваєте. Все, є АТОшник, крапка! Всім стулити пельку.

Ну, а взагалі, що ще було цікавого? Тищенко позичив у Петренка його Шкоду, щоб Петренко тепер міг кататися за рахунок громади.

Утворили все ж таки фракцію «Слуга народу» (слава, слава великому Зе!) та у черговий раз відхилили «Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам…» від «Сили та честі». Ну, за словами Резніченко та Козара, то положення йде всупереч із законодавством України, так що прокоментувати не можемо.
Була ще остання надія, що на земельних питаннях буде «зажигати» депутат Лебединський, але він отримав дзвінок і зник до кінця сесії.

Що там ще залишилось розірвати на шматки? Орлівщину? Соколове? Піщанку? Нє, ну, Піщанку вони не роздадуть, тут так воняє свинями, що ніхто у здоровому глузді тут і задарма землю не візьме (сарказм). Це вже можна буде робити, коли голова та його помічник вивчать це питання… Та кого ми обманюємо, з’їдять і Піщанку – її можна впарювати немісцевим, які ще не в курсі за свиноферму.

Ось такий початок літа.

Напишіть свій відгук