Не можем не поділитись прекрасним черговим прес-релізом “пресслужби” Піщанської ОТГ – яскравий зразок ‘староформатної’ колгоспної журналістики радянських часів. Тоді хоч було про що звітувати. А сьогодні таким авторам приходиться тужитись, щоб зробити з гівна конфету.

“Діти – наше майбутнє. Тому ми купили їм лампи!”

​​Діти – наш найдорожчий скарб, надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади.

І словом, і ділом завжди приходять на допомогу Меліоративному ЗЗСО І-ІІІ ступенів піщанський сільський голова Сергій Тищенко та староста Меліоративненського старостинського округу Анатолій Груднистий.

Так, на звернення батьків наших майбутніх першокласників вони допомогли придбати лампи денного світла для навчального кабінету.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять тим, хто чекає на допомогу. Надаючи її, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Адміністрація закладу висловлює щиру вдячність С. В. Тищенку, А. Д. Груднистому та батькам майбутніх першокласників. 🙏🙏🙏🧎

О. С. Різниченко, в. о. директора Меліоративного ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Напишіть свій відгук