Поспішаємо поділитись черговим офіційним прес-релізом Піщанської сільради, зразком недолугості та популізму.

Влада разом з медиками відзначила день медичного працівника в период ПАНДЕМІЇ та карантину – БЕЗ МАСОК та соціальних дистанцій. І побажали всім міцного здоров’я.

“​​Напередодні Дня медичного працівника, що традиційно відзначається у третю неділю червня, у залі Піщанського Будинку культури відбулись урочистості для медиків Центру первинної медико-санітарної допомоги громади, котрий очолює Юрій Письменний. Людей, для яких медицина стала справжнім життєвим покликанням, привітав піщанський сільський голова Сергій Тищенко.

– Ви оберігаєте найцінніше, що є у кожного, – здоров’я, пропускаєте через серце та душу біль пацієнтів. Дякую за сумлінну працю, відданість справі, за те, що з гордістю, незважаючи на нелегкі часи, втілюєте своє покликання – рятувати життя. Бажаю вам найміцнішого здоров’я, добробуту, благополуччя та професійних успіхів. Нехай джерело людської вдячності за вашу складну роботу ніколи не вичерпується, – побажав керівник громади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника Сергій Тищенко відзначив завідувачів Знаменівської, Орлівщинської та Меліоративненської амбулаторій загальної практики-сімейної медицини Віталія Литвина, Людмилу Клименко і Наталію Реву, медсестер Меліоративненської АЗПСМ Надію Курчеву та Ірину Руденко, лаборанта Піщанської АЗПСМ Людмилу Чічагову, а колективи художньої самодіяльності громади привітали учасників урочистостей концертними номерами.

Того дня сільський голова Сергій Тищенко разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Юрієм Жигалком побували у обласному спеціалізованому реабілітаційному центрі «Солоний лиман» – відомій далеко за межами області і України оздоровниці, де ознайомились з роботою і подальшими планами колективу на чолі з директором закладу Ігорем Чабаненком, привітали медиків з прийдешнім святом та відзначили їх плідну роботу, побажавши усім міцного здоров’я, невичерпності сил, завзяття та наснаги, подальших здобутків на благо жителів та гостей нашого краю.”

Напишіть свій відгук