13.02.2020 при спробі відновити зірваний білборд, на якому була зазначена зарплата старости села Орлівщина Віктора Самарського, збігся увесь “бомонд” Орлівщини і Піщанської сільради, на чолі з самим старостою.

“Іменем громади” Віктор Самарський разом з заступником голови сільради, фермером Юрієм Жигалко, а також депутатом сільради Вадимом Герасимчуком (братом місцевого комунальника Дмитра Герасимчука, депутата облради від Слуги Народу) перевищуя службові повноваження, заборонили поклейщикам здійснувати свою роботу, перешкоджали підприємницькій діяльності та влаштували хуліганські дії – ображали мене, як власника білборду, штовхались, плювались. Вони, та їхні родичі і знайомі, порушували умови карантину, не вдягаючи маски та не дотримуючись соціальної дистанції.

Юрій Жигалко постійно намагався мене прогнати та погрожував неприємностями, а Самарський штовхався та обіцяв мене “отпиздити”. Віктор Якович, як можна таке казати – ви ж вже в годах, побережіть себе!

З одного боку вони задавати мені купу безглуздих запитань, але не могли домовитися, хто буде говорити першим і не могли дослухати відповіді, перебиваючи один одного.

Перший заступник сільського голови Володимир Петренко ображав мене, читав свої вірші на мою честь і розповідав про власну сексуальну оріентацію.

Самарській заявив що збирає зараз “громаду” – молодь та ветеранів (ветеранів чого?), а “підтягнулись” його родичі та інші посадовці, які були неоднократними фігурантами кримінальних справ і журналістських розслідувань. Донька Самарського, яка верещала і плювалась в мою сторону. Приїхали батьки Дмитра та Вадима Герасимчука – Поліна Герасимчук (яка є директором Комсіті та Стройсіті, підприємства, на якому за останні 3 роки загинуло ТРИ людини, через заожадження на захисті індивідувальної безпеки робітників) та її чоловік Юрій.

“Молодь та ветерани”

Я завжди казав про те, що місцева сільська номенклатура та вічно “поважні та досвічені” ПОСАДОВЦІ І ДЕПУТАТИ – це добре згуртована круговою порукою та корупційним інтересом група людей. Вони говорять від імені народу, прикриваються “громадою”, фальсифікують вибори, обираються знову і знову, але фактично це меньшість, яка грабує БІЛЬШІСТЬ односельців, позбавляє село розвитку та майбутнього. Єдине, що стоїться на заваді остаточного пограбування бюджета, землі та залишків комунального майна – це наша команда, що намагається розповідати вам правду. І цей черговий напад цього злочинного угруповання – це яскравий тому доказ.

Всі ця зграя верещала, кидалась на мене, ображала, погрожувала і змушувала поїхати, не дочекавшись поліції. Але марно.

По факту скоєних кримінальних правопорушень я написав заяву в поліцію (перевищення службових повноважень, хуліганство, перешкоджання підприємницькій діяльності). Ми не зупинимось!

А тепер подивіться на кращі фото “місцевої еліти” – тих, хто вами керує, отримує зарплату з ваших податків і розпоряджається від вашого імені бюджетом та суспільним майном.

Вячеслав Горобець

 

Напишіть свій відгук