Вчора на сесії виникла суперечка щодо допомоги постраждалим від урагану. За підсумком роздали по 3000-5000 грн. з суспільного бюджету але не всім.
Звичайно, допомагати соціально незахищеним треба. І гарно на цьому піаритись, роздаючи гроші, які ти не заробив.

Але на мій погляд – це хибна практика – використовувати гроші платників податків громади, для того щоб ремонтувати приватну нерухомість. Це просте, але недолуге рішення, яке першим приходить в голову, коли немає інших ідей.

Набагато краще (але складніше) навчити людей самих вирішувати свої проблеми. Я вже не кажу про те, щоб СПРИЯТИ СТВОРЕННЮ БІЗНЕС-МОЖЛИВОСТЕЙ, щоб люди достойно заробляли і не принижували власну гідність, звертаючись за подачками в сільраду. Ну це взагалі – вищий пілотаж, на який ніхто за 18 років “покращень” так і не спромігся.

Ось вам проста порада, варіант доступний кожному – страхування нерухомості (від Приватбанку). Мінімальний пакет вартістю 20 грн. на місяць покриває страхові виплати до 50000 грн. (Нагадую, вчора роздавали в середньому по 3000 грн).

Ну а за “неймовірну” щомісячну плату в 50 грн, можна отримати компенсацію до 125000 грн в разі пошкодження будинку або навіть сусідського майна.
Оформляється за лічені хвилини онлайн, без виїзду експертів.
Оберіть вже нарешті тих, кому не прийдеться підказувати такі очевидні речі…

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук