Вячеслав Горобець – кандидат на посаду Піщанського сільського голови

0
798

Народився в Дніпропетровську, проживає в Піщанці. 46 років. Свою громадську та політичну діяльність розпочав в 2005 році проявивши себе у боротьбі з екологічними злочинами, разом з іншою групою активістів закривши міське сміттєзвалище на Ігрені.
Тривалий час був заступником голови обласної організації Партії Зелених України та секретарем громадської екологічної ради при Дніпропетровській Обладміністрації. За мужність у боротьбі з екологічними злочинами, відродження козацтва та розбудову громадського суспільства нагороджений почесними грамотами Партії Зелених, ГО “Козацтво запорозьке“, Дніпропетровської обласної адміністрації та Української православної церкви.

Протягом 15 років він доводить свою принциповість у боротьбі проти злочинів, за права людей і суспільний інтерес.

Як підприємець, працює з 1995 року. Має досвід у будівництві, сільському господарстві, комп’ютерних технологіях, виконання екологічних проектів по розчищенню річок та водойм. Його проекти по будівництву енергоефективних будинків привернули увагу телеканалів всієї України. Більше 10 років працює журналістом відомої антикорупційної газети “Ліца”. Є автором багатьох журналістських розслідувань.

Має досвід у місцевому самоврядуванні. З 2011 року є радником голови Єлизаветівської сільської ради та правозахисника Максима Голосного.

Вивчає економіку, має десятки статей по вирішенню проблем сільського господарства, низку проектів розвитку місцевої економіки, які були презентовані на останніх виборах в якості засновника громадського об’єднання “Команди Розвитку та реформ”, в основі яких – сільськогосподарські кооперативи та комунальні підприємства громади.

Як громадський активіст проявив себе у Піщанці боротьбою за чисте повітря, зі свинофермою Сігма, прибирав сміттєзвалища, боровся з вирубкою лісу та гасив чисельні пожежі. Ініціював кримінальні справи проти свиноферми Сігма та посадовців Піщанської сільської ради. Започаткував трансляцію сесій сільської ради та веде боротьбу з розкраданням бюджетних коштів.

В своєму житті ніколи не був депутатом, не працював на державних посадах, не отримував бюджетних коштів. На посаду Піщанського сільського голови балотується як самовисуванець.

Блог Вячеслава Горобця: Blogger.com.ua
Сторінка в соцмережі: Facebook.com/slawa19
Група Піщанської ОТГ: Facebook.com/groups/pishanka/

 

Напишіть свій відгук