Рятуєш божих корівок, що зимували в хаті, випускаючи їх на вулицю, а якесь непритомне бидло спалює в полум’ї мільярди невинних істот. Створюючи смог на кілометри навкруги, яким всі ми змушені дихати!

Майже щоденний сморід відталої після зими свиноферми, смог від багать (навіть в планах) непокараних сусідів, які втратили залишки глузду та совісті (ашотакоє, всєгда палілі і будєм паліть), розірвані дороги, які вже важко побачити за ямами та калюжами, сміттєзвалища за кожним поворотом, непроглядна темрява після заходу сонця – саме так на даний момент виглядає наша найтуристичніша громада. Ви все ще вірите у черги з задоволених туристів біля туристичного хабу? Ну-ну…

Наших “керівників” все це не турбує, вони тут не живуть и жити не будуть, їхні діти не будуть дихати канцерогеном, їхній одяг не буде смердіти свинячим лайном – після важкого робочого дня, отримавши свої “заслужені” премії в 150 відсотків, вони їдуть додому з почуттям виконаного обов’язку.

Ми дуже вам дякуємо за вашу важку працю і всім серцем сподіваємося побачити звіт 17 березня, з якого нам, нарешті, стане зрозуміло, наскільки краще ми стали жити останнім часом.

Напишіть свій відгук