Дуже цікава сесія, поділена на три частини двома перервами. Фраза дня: «Ви погрожуєте?! Ні, я не погрожую…»

Dobre погрожують залишити громаду без грантів, голова, залишившись без премії, погрожує залишити без премії і всіх працівників апарату. Бабаєв погрожує голові, депутати погрожують звільнити землевпорядника Знаменівки, і так далі, і тому подібне. Козар знову путається як голосувати, коли треба відмовити, Задерака голосує одразу двома руками за Гуртового, який був на сесії хвилин 5.

Взагалі, сесія як сесія, але: за всіма цими криками і розборками ми майже пропустили най головне – наступного тижня до ОТГ повинні прийти документи щодо інвентаризації земель поза межами сіл. Тобто, АТОшники тепер будуть мати право вимагати свої законні 2 Га землі. Козар вже анонсував необхідність створення комісії, яка буде займатися цим питанням і закликав всіх бажаючих депутатів до тієї комісії вступити.
А от як буде та земля потрапляти до людей – згідно черги або згідно «купленим білєтам», то вже час покаже.

Ось що ще: тут, у ФБ, підіймалось питання – як на сесії можна виступити, щоб сказати депутатам, що в нас дороги – шлакове лайно, а освітлення роблять тільки на Робочій (мова про Піщанку). Людина отримала відповідь – треба до сесії подати голові прохання, щоб надав можливість виступити. Але тепер ми знаємо набагато простіший шлях – треба голосно ревіти, як ранений бізон, перекрикуючи головуючого і любого депутата, і тоді тебе буде вислухано.

На відео – Лисичкін: “Якщо я без премії – то і всі залишаться без премії”. Так буває завжди, коли одна пустишка приводить до влади іншу. За цього міні-феодальчика, який раптом уявив себе царем, повну відповідальність несе Микола Мазниця. Пам’ятаєте “Голосуєш за Лисичкіна – голосуєш за мене”? Це вам нагадування на наступні вибори, щоб нарешті обох відправили на звалище історії. Або Піщанська ОТГ ніколи не вилізе з занепаду і руїни…

Напишіть свій відгук