В Орлівщині пограбовано банкомат

0
1446

Це тільки початок. Ми маємо наслідки ситуації, коли посадовці жирують, а мешканці – жебракують.

В наслідок бездарної економічної політики Піщанська ОТГ в 2019 році зіткнулась з дефіцитом бюджету. Нові підприємства не створюються, росте безробіття, молодь виїжджає на заробітки, а решта потребує все більшої матеріальної допомоги, на яку вже немає коштів.

Нагадаємо, що Команда Розвитку та реформ пропонувала “План економічного розвитку Піщанської ОТГ”, який передбачав створення Комбінату комунальних підприємств, систему сільської споживчої кооперації та оптово-роздрібних магазинів.

Середньорічний оборот коштів на комбінаті планувався близько 25 мільйонів грн., з яких чистого прибутку підприємства буде близько 8 мільйонів гривень. Створення переробного комбінату принесло б громаді від 30 до 80 робочих місць. Об’єм інвестицій для запуску проекту становить від 12 до 18 мільйонові гривень.

До 1 мільйона гривень на місяць та 12 робочих місць міг принести Сміттєпереробний комплекс. Загалом планувалося за 2 роки подвоїти бюджет громади до 200 мільйонів гривень.

Але представникам старої влади вдалося купити виборців за 500 гривень і посісти в керівництві громади. Наслідком цього стали європейські зарплати працівників виконкому (від 12 до 30 тис. гривень) та дефіцит бюджету і відсутність будь-якого розвитку для решти населення.

Напишіть свій відгук