Жителі Піщанки можуть залишитися без Укрпошти

0
483

Як стало відомо, вже декілька місяців поштарки працюють у нестерпних умовах.

Після переїзду в нове приміщення, вони не мають ані туалету, ані води. В умовах пандемії коронавірусу це означає, що приміщення не дезинфікується, відвідувачі наражаються на небезпеку, а працівники мусять працювати в умовах антісанітарії. До того ж нова кімната не опалюється, а батарея на стіні вісить тільки в якості бутафорії.

Причиною цього став переїзд відділення Укрпошти в нове приміщення, що знаходиться в житловому будинку по вул. Центральній (у доміках) у зв’язку з розширенням апарату сільської ради. Вирішили зайняти приміщення Укрпошти, яке знаходилось в будівлі сільської ради, бо вже нікуди розміщати різноманітних високооплачуваних посадовців Піщанської ОТГ.

Отже Укрпошту зі старого приміщення викинули, а умов для нормальної роботи в новому не надали. Вже декілька місяців сільрада “не може” надати договір оренди нового приміщення, без якого підприємство Комсіті, яке розпоряджається водопостачанням та водовідведенням в нашій громаді, відмовляється укладати договор на воду.

Тому поштарки змушені приносити на роботу воду в баклашках, а в туалет бігати за півкілометри до сільради.

“Це якесь середньовіччя – говорить Вячеслав Горобець, мешканець Піщанки. Цікаво, чи довго витримало б роботу в таких умовах керівництво нашої сільради? Але ж я не здивований: байдужість та скотське ставлення до звичайних людей – це традиція з боку місцевмих поважних та досвічених”.

Не зрозуміло скільки ще протримаються працівники Укрпошти в таких умовах. Люди кажуть, що скоріш за все – до наступної зими. А потім відділення просто закриється…

Напишіть свій відгук