На завтрашній сесії першим заступником планують призначити чиновника з Дніпра, колишнього заступника голови ради з питань діяльності виконавчих органів Соборної (Жовтневої) районної ради – Петренко Володимира Васильовича.

Проект рішення 

Що про нього відомо? Нам він передусім запам’ятався тим, що на минулих виборах намагався зірвати зібрання “Команди розвитку та реформ” з мешканцями Піщанки в Піщанському клубі. Сам балотувався по 3-му округу в депутати Піщанської ОТГ.

В передвиборчій агітації використовував без дозволу мої фото, а стосовно білбордів біла клубу, які на його думку порушували виборче законодавство, написав скаргу у поліцію, але так і не довів справу до кінця.

Після того, як програв вибори, втратив до громади інтерес, зникнувши з суспільного та політичного горизонту. І ось з’явився знову після виборів, знадобившись новій команді піщанських “Слуг народу”.

Дружина – Петренко Зінаїда Миколаївна
Діти – Петренко Людмила Володимирівна
Брат – Петренко Олександр Васильович

Майно і фінанси

Заощадження: 54000 дол + 32000 евро + 390000 грн = приблизно 120 000 дол

Має три квартири та два гаража в м.Дніпро, будинок та земельну ділянку в с.Піщанка
За однією з адрес квартир ( м.Дніпро, проспект Калініна, буд.42, кВ. 48 ) свого часу було зареєстровано три фірми:

1. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ДНІПРОВСЬКЕ СТРАХОВЕ АГЕНТСТВО”, директор – донька Петренко Людмила Володимирівна, 2000-2020рр.

2. ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА “КОНТИНЕНТ ЛТД” ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ, 1993-2017, оптова торгівля чорним та кольоровими металами, інши види оптової торгівлі, співзасновник разом з дружиною, припинено з 06.2017р., але в декларація за 2016р. «забув» вказати даний факт, тобто безкарно приховав, працюючи в Соборній районній раді м.Дніпра

3. ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КОНТИНЕНТ-ЦЕНТР”, 1998-2011, оптова торгівля
Донька Петренко Людмила Володимирівна теж займалась бізнесом (2017-2020) як ФОП (м. Дніпро, Соборний р-н, вул. Лазаряна, буд. 22, кв. 100), сфера – торгівля іграшками, одягом, освітні послуги.

Всі інші факти – у власній автобіографії з передвиборчої листівки.

В кращих традиціях Піщанської сільради ніхто навіть не подумав презентувати цю кандидатуру мешканцям, порадитись з ними стосовно цієї пропозиції, винести на обговорення, спитати та оприлюднити думку сусідів по його будинку в Піщанці де він начебто проживає 20 років. А також запропонувати інші альтернативи. Всі питання узгодили без вас, а “зелена монобільшість” в сільській раді за це дружньо проголосує…
Звикайте до такого підходу з боку ваших “слуг”.

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук