В Піщанці на деяких вулицях – через двір кандидат в депутати

0
658

В Піщанці на деяких вулицях – через двір кандидат в депутати.

Схоже, це наслідок наших публікацій та трансляції сесій. Коли всі ВПЕРШЕ побачили пустопорожність, пасивність та безграмотність більшості депутатів, вирішили “а чим я гірший”?

До цього вважалось, що депутатство – це якась “алхімія”, що йти можна тільки “поважним”. А тут виявилось, що можна всім. І результат буде такий самий – тобто НІЯКОГО.

Я давно кажу, що для кандидатів пора впроваджувати мінімальний тест на юридичну грамотність, на знання Конституції та закону про “Місцеве самоврядування”. У іншому випадку ми будемо мати безініціативну аморфну масу, скеровану лише шкурним інтересом.

Люди, які не мають ні власних ідей, ні проектів, ні власної думки, ніяк не проявили себе у суспільному житті деруться в депутати з одною метою – відщипнути щось від суспільного ресурсу. Може щось перепаде?

Я вас засмучу – нічого не перепаде. Грошей нема і не буде. Майже половина депутатів діючої каденції через півроку перестала відвідувати сесії. А якість наступної призведе до відсутності кворуму і колапсу роботи ради.

Але ми в будь-якому випадку не припинимо трансляцію і висвітлення роботи сільради – зробимо відомим всіх і кожного, завдяки його діям або бездіяльності.

Життя стає все цікавішим.

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук