Цікаво, що перед виборами ми опитували округ – ніхто не збирався за Радкевича голосувати. Але він знов… якось пройшов. Зараз неважливо – як. Важливо інше питання – “нахера”?

Мешканці Піщанки вже давно звикли чимчикувати додому у темряві по калюжах, доки освітлення та асфальт почались і закінчились десь біля вулиці Робочої. Наше керівництво з роботи їде додому на своїх автівках – хто у Новомосковськ, хто у Дніпро, тому стан асфальтового покриття на вулиці Шевченко їх не турбує взагалі. По-перше – то не наша дорога, ми не маємо права її ремонтувати (ну, так давайте будемо чекати, доки вона сама себе відремонтує років через 20), і, по-друге – ми вже звернулися по допомогу до фермерів, і за їх кошт зробили із видовбів – надовби з асфальту, які вже давно змило дощем.

Люди, що живуть в кінці Піщанки також давно звикли до купи сміття на вулиці Шевченко, біля якої сором’язливо встановили нову зупинку (до речі, з фундаменту тієї зупинки так і не демонтували опалубку – хай гниє, гроші все одно вже сплачені). Раз на рік ту купу сміття полюбляє трактором загорнути глибше в кучері депутат Радкевич, мовляв, проблема вирішена. Куча здивовано дивиться у відповідь і стає ще більшою, продовжуючись вздовж полів аж до Першотравневої.

Але навіть найзагартованіші мешканці не були готові до нової інсталяції, яка повинна привернути увагу туристів та мандрівників – два камази будівельного мотлоха, що було просто вигорнуто на шлях до траси вздовж вулиць Першотравневої та Української. Спочатку була думка, що то будуть ремонтувати шлях, що на даний момент складається з багнюки та калюж, але – ніт, бо дуже там багато величезних шматків цегли, металопластикових труб та армованої сітки, що знищить колеса любої автівки.

Вадим Безсталанний звернувся до депутата Радкевича з запитом – чому вже два тижні той брухт там лежить і чи його планують прибирати? Відповідь була проста – то не твоє діло, чого ти лізеш.

А й звичайно, чого це мешканець посмів забажати не жити біля брухту? І чому мешканці наймають машини для вивозу будівельного сміття, що коштує нам від 1 тис грн, а хтось, хто уявив себе дирижаблем – взяв та й навалив свій мотлох людям прямо під носа: ламайте ноги, колеса, то не мої проблеми, чого ви лізете?

 

Напишіть свій відгук