“Так багато роботи! Так багато роботи!” – розмахував руками і голосив на 2й сесії об’єднаної Піщанської ОТГ Микола Мазниця, лобіюючи на посаду заступника з “гуманітарних питань” АБСОЛЮТНОГО НУЛЯ – Гречко Олега Івановича.

Ця людина, провалив своєчасне створення комунального підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги» Піщанської сільської ради, жодного разу не звітувавшись за пророблену роботу, взагалі невідомо чим займалась майже 2 роки, отримуючи стабільну зарплату, яка загалом склала близько 250 тис. гривень за весь час.

Наразі цю незрозумілу посаду скасовано, а Гречко буде звільнено. Але “Команда розвитку та реформ” вважає, що такі рішення не можуть відбуватися без наслідків. Кошти, які витрачені на зарплату цієї людини повинен повернути в бюджет той, хто його працевлаштував – тобто, Микола Мазниця.

Микола Павлович – поверніть 250 тисяч громаді!

До речі, посада першого заступника така ж сама фікція, як і другого – він нічого не робить і ні за що не відповідає. Про це ми напишемо незабаром.

А ви, шановні мешканці і виборці – робіть висновки, кого ви обираєте, чому немає ніякого покращення і куди діваються наші гроші… Щоб потім не перепитували.

Напишіть свій відгук