29 вересня 2019 року згоріло авто депутата Піщанської ОТГ Дуная Миколи Григоровича. Вдруге. Перший автомобіль було спалено невідомими у квітні цього ж року. Авто горіло поруч з житловими будинками, де знаходились автомобілі інших мешканців. Створюється таке враження, що за наявності у Меліоративному хоча б однієї платної стоянки такого лиха можна було б уникнути, особливо після першого підпалу.

Як каже дружина депутата, це помста за його боротьбу проти розкрадення бюджетних коштів, і цю боротьбу будь-який бажаючий може побачити на відео з засідань. Ми, звичайно, можемо помилятись, але за останнім часом шановний Дунай М. Г. на сесіях буває не дуже часто, тому й боротьбу побачити важкувато. Єдине, що згадується, це річної давнини боротьба за прочищення каналізації .

Про неодноразові погрози фізичною розправою та неодноразові спроби підпалити будинок депутата коментувати нема чого, бо факти відсутні, але, за словами рідних депутата, все це мало місце.

Користувачі фейсбуку по різному відреагували на цю новину. Наприклад, було задане резонне питання – з ким же конкретно так запекло воює Дунай і на якій стадії ця боротьба знаходиться. Чи порушені кримінальні справи та таке інше? З’ясувалося, що, по перше – це все не важливо, бо спалили два авто у однієї людини, а поліція і активісти з дронами нічого з цього приводу робити не бажають, і, по друге – цією інформацією поділитися неможливо, бо ще навіть слідчі дії не розпочалися.

Хтось знайшов білі плями у декларації депутата  https://declarations.com.ua/declaration/nacp_a96be0ce-5688-4ed0-ba46-9cd01bafe106

Так, місце роботи – відсутнє, Микола Григорович безробітний. Також в декларації вказана тільки одна машина. Але ж інформація була надана у березні, і після цього депутат міг придбати другу машину, питання тільки – за який кошт?

Хтось побачив на фото сніг і назвав фото неактуальними, але потім придивились уважніше – це ж піна, якою авто заливали пожежники.

Alex Ilch припустив, що Микола Григорович самотужки підпалив авто, щоб отримати з цього якусь вигоду. В свою чергу, ми можемо припустити, що свого часу, депутату Анастасії Йосипівні Копосовой ноги теж зламали за її проханням, щоб привернути увагу до її боротьби або щоб отримати лікарняний.

Напишіть свій відгук