7 кримінальних справ відкрито “Командою розвитку та реформ” в наслідок грубих порушень на виборах в Піщанську об’єднану громаду. Заяви внесені в ЄРДР, розпочато досудове розслідування.

“Ми скористаємось усіма своїми можливостями для того, щоб справи були належним чином розслідувані, а винні у скоєнні правопорушень притягнуті до відповідальності”, – говорить член команди, правозахисник з Орлівщини Олексій Прокопенко.

Безкарність призводить до свавілля. Поки за порушення виборчого законодавства не почнуть саджати, ми можемо не розраховувати на демократичний і чесний виборчий процес. Це спотворює саму ідею представницького народовладдя і спонукає членів виборчих комісій і далі продавати за гроші можливість впливати на вибори для корумпованих можновладців та олігархів.

“Ми закликаємо нардепів, які обіцяли нам підтримку, сприяти об’єктивному розслідуванню цих справ, відновленню справедливості та законності принаймні в Новомосковському районі, притягнути злочинців до відповідальності, можливо вперше в Україні. Ті хто розраховував, що сфальсифікувавши вибори, зможуть зупинити нашу діяльність в громаді, хай не тішать себе – МИ НЕ ЗУПИНИМОСЬ”, – додав Вячеслав Горобець, громадський діяч та керівник Піщанського осередку “Команди Розвитку та реформ”.

Напишіть свій відгук