З Піщанки тікають мільйонери. Ті, хто зрозумів, що власний рай за парканом не побудуєш.

Чудова природа та одне з найкращих в області розташувань для постійного проживання – не достатньо для цих людей, тих, хто бачив як все влаштовано в цивілізованому світі.

Вони хочуть чистоти ЗА ПАРКАНОМ: чистого повітря, а не смороду від спалювання сміття сусідами, відсутності звалищ.

Вони вимагають безпеки. Якісних доріг та освітлення. Сервісів від місцевого самоврядування та зворотного зв’язку, допомоги у вирішенні питань, а не перепонів.

Вони бажають якісних закладів місцевого харчування – не “наливайок”, а достойних кафе, ресторанів, де подають оригінальні страви з органічних продуктів, а не чай в пакетиках. Сучасних дитячих та розважальних закладів для своїх родин.

Вони бажають жити у середовищі, яке створено для людей, де не шкода витрачати гроші і не соромно показати друзям та колегам.

Ми мусимо зробити Піщанку і навколишні села таким місцем! Чистим, красивим, престижним, безпечним. Де заможні люди створюють попит на продукцію та послуги місцевого виробництва та робочі місця. А ті хто працює – отримують гідну зарплатню, житло та соціальні послуги високої якості.

Але ми мусимо зробити це разом! Громадою! Подолати відособленість, жадібність, байдужість та егоїзм, знову об’єднати наші зусилля та зробити наші села місцем, яким будуть пишатися наші нащадки!

З наступаючим 2018 роком усіх вас, односельці! Давайте зробимо його роком РОЗВИТКУ ТА РЕФОРМ!
Для того, щоб з часом всі, хто пішов, з радістю повернулись!

С повагою,
Вячеслав Горобець,
журналіст, підприємець, мешканець с. Піщанка

Напишіть свій відгук