Про блокування децентралізації в Новомосковському районі говорили у Верховній раді

Парламентський комітет з питань державного будівництва і регіональної політики заслухав доповідь голови Піщанки Миколи Мазниці про блокування створення Піщанської громади

0
2408

До цього слід додати наступне. З’явилося ще одне якесь замовне судове рішення, про яке представникам наших громад поки що невідомо. Але вочевидь, воно теж ухвалено судом, якому це питання не підсудне, в супереч процесуального судового законодавства та без належного повідомлення відповідача.

Але ми не зупинимось! І в решті решт ми переможемо. Але ж зусилля Нестеренко роблять свою чорну справу – завдяки “проробленій роботі” МИ ВТРАТИЛИ РІК. Рік розвитку громади, покращення життя наших мешканців, цілий рік реформ, нових можливостей, розбудови місцевої інфраструктури. Може це й небагато, але якщо подивитись в масштабах всієї країни, Україна втратила 25 років розвитку та реформ! Саме завдяки зусиллям таких великих і маленьких “нестеренків”, які дбають лише про шкурні інтереси, блокується розвиток цілих регіонів. Саме тому країна 25 років (чверть століття!) руйнується і деградує, втрачає можливості і шанс на краще життя.

Але питання не тільки в них – питання і в нас. Бо в багатьох з нас сидить маленький жадібний, недолугий, ледачий, ненажерливий, хамовитий “нестеренко”, який використовує все і усіх на свою користь, палить, смітить, краде, не бажає розвиватися і завжди ставить особистий інтерес вище суспільного.

З такими людьми у нас не буде шансу на краще життя на нашій землі. Вони не потрібні і за кордоном.

Дай країні шанс! Вбий в собі “нестеренко”!

Напишіть свій відгук