Дякуємо всім, хто прийняв участь у прибиранні в селі Піщанка 29 квітня! Хто витратив свій час та гроші заради суспільно-корисної справи!

Сьогодні ти допомагаєш громаді – завтра громада допоможе тобі.

На жаль є такі, хто вважає за непотрібне приймати участь у колективних заходах, віддаючи перевагу особистому відпочинку або праці на своєму подвір’ї – мовляв “не я смітив, не мені і прибирати”. Якщо ви вважаєте, що зможете існувати окремо від суспільства – ви дуже помиляєтесь.

Наслідки того, до чого призвела атомізація суспільства, егоїзм та зацікавленість лише у особистій вигоді ми бачимо вже сьогодні: ми розучились допомагати один одному, досягати суспільний цілей, колективно відстоювати свої інтереси та протидіяти свавіллю. І від цього страждає КОЖНИЙ:
– нам відключають воду та електроенергію
– нам підвищують тарифи
– нас грабують чиновники та бандити
– ми страждаємо від забруднення довкілля, яке здійснюється безвідповідальним бізнесом
– ми потерпаємо від неефективної та корумпованої влади
– від відсутності робочих місць та можливостей заробити взагалі

Кожного дня сільська рада роздає тисячі гривень субсидій та матеріальної допомоги, надає консультації та інші послуги мешканцям. Але ми не бачимо цих людей на акціях протесту або колективних заходах, які проводяться у селі.

Пора усім зрозуміти, що член громади – не той, хто тут проживає. Член громади – це той, хто активно приймає участь у її розбудові та отримає справедливу частку від покращення її розвитку.

“Проїдання бюджету”, “соціальна благодійність” має скінчитися – на це просто НЕ МАЄ КОШТІВ. Ми повинні будувати разом, заробляти разом, захищатися разом і разом створювати умови для гідного життя. Кожен повинен вирішити для себе – або ти разом з громадою, або ти сам по собі…

Дякуємо тим, хто організував прибирання звалищ по вулиці Зеленій у лісі, тим хто безпосередньо прибирав та виділив на це кошти, всім школярам та співробітникам комунальних заходів що долучилися добровільно!
Чекаємо на ваші фотозвіти та визначення переможців для вручення призів!

Нагадуємо, що згідно закону “Про відходи” кожен мешканець села повинен укласти договір на вивіз побутового сміття з комунальним підприємством села – Комсіті.
Контакти підприємства:
с. Піщанка вул.Леніна (Центральна), 14
Графік роботи: з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 16:00;
обідня перерва 12:00 – 13:00.
Вихідний: субота, неділя.
Телефон: (098) 777 51 88, (066) 777 51 88

Піщанка – село без диму та сміття!

Напишіть свій відгук