Жителі Піщанки будуть митися в райдержадміністрації поки не буде відновлено водопостачання

0
1941

Жителі Піщанки і Знаменівки вийшли на акцію протесту в Новомосковську. Вони пікетують кабінети голови Новомосковської райдержадміністрації та голови райради, які винні в тому, що двом громадам раптово відключили централізоване водопостачання.

Тиск на нашу громаду триває. А ми будемо тиснути на тих, хто за це відповідальний:
– Новомосковська райрада
– Новомосковська райдержадміністрація
– Народний депутат від БПП – Вадим Нестеренко
Народний Депутат від БПП, колишній член Партії Регіонів Вадим Нестеренко, голова Новомосковської районної ради, колишній член Партії Регіонів Наталія Книжник, голова Новомосковської районної адміністрації Олександр Чечеленко, колишній співробітник підприємства Вадима Нестеренко – всі вони наразі займаються СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНОЮ ДЕСТАБІЛІЗАЦІЄЮ в прифронтовому районі Дніпропетровської області. Відповідальність за всі майбутні акції громадянської непокори мешканців будуть нести саме ВОНИ!
Дніпропетровська обласна державна адміністрація повинна здійснювати нагляд, але вважає за краще нічого не бачити. Для чого вона потрібна?“, пише на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Вячеслав Горобець.

2 великих села Піщанка і Знаменівка всупереч законів та Конституції України і навіть укладених договорів позбавлені питного водопостачання протягом ТИЖДНЯ! У 2 інших селах – Орлівщина та Меліоративне, водопостачання суттєво обмежено! Керівників сіл таким чином “наказують” за ініціативу створити об’єднану громаду згідно “Закону про добровільне об’єднання громад” та перспективного плану об’єднання Кабміна та Дніпропетровської ОДА. Зараз вся Україна бачить до чого призвела передача інфраструктурних об’єктів водопостачання, газопостачання та електричних мереж у приватні руки – вони перетворились на засіб тиску та політичного шантажу!
Активісти просять провоохоронні органи звернути увагу на нахабне порушення Конституції та Законів України та вжити негайних заходів щодо припинення порушення прав громадян на питну воду в с. Пішанка, Знаменівка, Орлівщина, Меліоративне.

Акція протесту триватиме поки у Піщанці та Знаменівці не відновлять водопостачання.

Напишіть свій відгук