Тищенко привітав привілегіровану верхівку і сільську номенклатуру зі святом

0
713

“Шановні депутати, старости, працівники Піщанської сільської ради та старостинських округів, ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!
Сьогодні на нас покладено велику відповідальність за соціально-економічний стан територіальної громади, благополуччя земляків, створення комфортних умов для їх проживання, що в результаті повинно забезпечити добробут людей, зробити малу батьківщину сильною та заможною.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування завжди залишатимуться мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу, разом з усією громадою в мирі й злагоді робити життя рідного краю кращим.
З нагоди свята висловлюю вдячність усім за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові громади.
Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя й успіхів у щоденній кропіткій праці, наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!
З повагою – Сергій Тищенко, піщанський сільський голова.”

Мудрі, толерантні люди, які 20 років майже незмінно керують нашіми містами і селами дуже раді знаходитись на цих посадах. В їх розпорядженні майно, земля і кошти громади, яких с кожним роком стає все меньше. Мешканці на власній шкірі віддчувають, як їх життя з кожним роком робиться суттєво покращується, а громади розбудовуються з шаленою швидкістю!

Напишіть свій відгук