Шановні односельці, ті хто відчуває обурення через те, що вам замість чистого повітря приходиться дихати сморідом. Знайте – ВАШЕ ОБУРЕННЯ ЦІЛКОМ СПРАВЕДЛИВО. Я поясню чому.

Це тому, що інші ваші односельці уявили собі, що їх право щось спалити вище за ВАШЕ ПРАВО на здорове, безпечне і чисте довкілля. Вони вважають вас за нікчемне, ні на що не здатне бидло, яке мовчало і буде мовчати.

Тому
1) вони уявили, що можуть безкарно серети своїм листям, бур’янами та сміттям на вашу голову, у ваші легені.
2) вони будуть і далі безкарно псувати ваше здоров’я, робити вашіх дітей алергиками, асматиками і інвалідами, наражаючи на онкологію та інші хвороби.
3) вони будуть розкривати рота, ображати вас і називати вас ідіотами, замість того, щоб підвищувати свою обізнаність, знання природи та законодавства. І СВОЮ культуру спільного проживання у СУСПІЛЬСТВІ, де люди поважають один одного і дотримуються спільних правил.

ТОМУ ДАВАЙТЕ ЇМ ДОКАЖЕМО, ЩО МИ НЕ БИДЛО І ЗДАТНІ ЗАХИЩАТИ СВОЇ ПРАВА І СВОЄ ЗДОРОВ’Я.

Кожен, хто став свідком спалювання листі, диму, або іншого забруднення, є чітких зрозумілий алгоритм дій:
1) ФОТОГРАФУЙТЕ порушення (багаття, порушника або домоволодіння). Встановлюйте адресу, а краще – Прізвище (якщо це ваш сусід)
2) Публікуйте ці дані в групах та надсилайте мені особисто.
3) Я складаю заяву про вчинене адміністративне правопорушення та направляю до поліції.Наші поліцейські громади виявились дуже дієвим органом і в минулому році притягнули порушників до відповідпальності по моїм заявам. Штраф – від 340 до 1360 гривень.
ТИМ ХТО В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ХОЧЕ ЗАСПІВАТИ про “бідних пенсіонерів”, нагадаю, що пенсіонери не є окремою кастою, позбавленою від виконання ЗАКОНІВ УКРАЇНИ. Якщо вам жалко пенсіонерів – проводьте з ними роз’яснювальну роботу, ЯК Я ЦЕ РОБИВ ПРОТЯГОМ 7 РОКІВ!!!

Також нагадаю, що пенсіонери зараз отримують пенсії з внесків, що я та інші підприємці СПЛАЧУЮТЬ В ПЕНСІЙНИЙ ФОНД! Я утримую пенсіонерів зі своїх податків і мої діти, які дихають сморідом – теж будуть це робити. То ж краще пенсіонерам подбати ПРО НАС!

Тим, хто знову почне розповідати про те “як діди робили”, почніть спочатку ходити в туалет до вітру на вулицю і підтиратись лопухом! В 21-му вічі році щось спалювати – ЦЕ ДИКУНСТВО.

А тим, кого турбує дим від проїжджаючих по дорогам автівок, тепловозів і заводів олігар[ів, теж порада – НЕ БУДЬТЕ БИДЛОМ, ОБ’ЄДНУЙТЕСЬ ТА ЗАХИЩАЙТЕ СВОЇ ПРАВА! А не розповідайте, що нам робити…

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук