Щоб було зрозуміло, стисло це звучить так “Лужний мутиться, а тепер будемо мутитись ми.” Така годівничка потрібна самим!

Так виглядає перерозподіл потоків та зміна беневіціарів.

СК “Камелот” – це безцінний ресурс для відмивання бюджетних коштів! А ви думали що? Ніхто на сесії і не подумав відзвітуватись, скільки коштів приносить Камелот, або скільки він КОШТУЄ громаді…

“Найгарячіше обговорення під час десятої сесії викликало внесення змін до рішення сесії Піщанської сільської ради від 07.02.2014 року № 75-25/VІ «Про створення Комунального закладу «Спортивний комплекс «КАМЕЛОТ-2014» та викладення Статуту закладу у новій редакції.

Напередодні громадою та соцмережами ширилися чутки, що «Камелот» передадуть у приватну власність, продадуть за чималі кошти заїжджим ділкам. Усі плітки спростувала начальник юридичного відділу Марина Гетманчук, котра ознайомила зі змінами, внесеними до Статуту: форма власності закладу була і залишається комунальною, а фізкультурно-спортивний напрямок його роботи – основним.

Під час обговорення питання депутат Валентина Деревчук висловила зауваження щодо нової редакції Статуту, вказавши на низку, на її думку, неузгодженостей, зокрема щодо термінології, ведення фінансово-господарської діяльності, процедури звільнення керівника закладу, затвердження штатного розпису, надання платних послуг. Щодо останніх, то депутат Олександр Задерака запевнив присутніх, що і діти, і дорослі жителі громади зможуть безкоштовно займатися у СК «Камелот».

Депутат Володимир Козар зауважив, що при розробленні Статуту враховані всі юридичні аспекти, а документ приведено у відповідність до норм чинного законодавства, та впевнений, що громада зможе утримувати спорткомплекс, у тому числі – за рахунок надходжень від надання платних послуг її гостям з Новомосковська, Дніпра, Павлограда. Натомість зараз, за словами депутата, досить часто у вихідні дні поле стадіону, неофіційна оренда якого становить 900 грн за годину, здається під футбольні баталії тим, хто справно платить гроші, що перетікають невідомо куди і кому. Поряд з тим існував конфлікт інтересів, коли директор закладу затверджував доньці, котра працювала з ним, 400% премії, при цьому отримував преміальні у декілька сотень відсотків, заявив Володимир Козар.

Більшістю голосів депутати прийняли рішення внести зміни до рішення сесії Піщанської сільської ради від 07.02.2014 року № 75-25/VІ «Про створення Комунального закладу «Спортивний комплекс «КАМЕЛОТ-2014», викласти Статут закладу у новій редакції та зобов’язати його директора вчинити дії, пов’язані з державною реєстрацією нової редакції Статуту.

“Новини Піщанської ОТГ”

Напишіть свій відгук