“Сьогодні для жителів Орлівщини було встановлено  ̶б̶у̶д̶к̶у̶ зупинку на повороті на село.” – повідомляється в групах Дмитра Герасимчука.

“Встановлення зупинки зініціював голова Піщанської ОТГ – Тищенко Сергій Володимирович, який і контролював виконання робіт. Виконання робіт організовував староста Орлівщини – Самарський Віктор Якович. Бригаду робітників надав обласний депутат – Герасимчук Дмитро Юрійович.”

“Сподіваємось, що найближчим часом усі заявлені виборцями місця будуть облаштовані зупинками. А найголовніше, що виконання запитів виборців розпочато.”

А МИ НАГАДАЄМО ВАМ РІЗНИЦЮ МІЖ ПЕРЕДВИБОРЧИМ ОБІЦЯНКАМИ ТА РЕАЛЬНІСТЮ.
Як повідомлялось перед місцевими виборами у фейсбук групах Піщанської ОТГ, 21 жовтня в Облраді відбулася доленосна для нашої громади зустріч – розглядалось питання виділення субвенції.

“Результатом титанічної підготовчої роботи з боку Д.Ю.Герасимчука та в.о. старости Тищенко С.В, стало повне взаємопорозуміння і беззаперечна підтримка з боку голови Обласної ради – Святослава Олійника і народного депутата Владислава Бородина: вже в березні 2021 року нашій громаді буде спрямована субвенція в розмірі 30 мільйонів гривень!!!!! Обласне керівництво повірило в Тищенко, готове підтримувати свого кандидата, підтримувати нашу громаду, брати участь в її розвитку!!!! Не втратимо свій шанс, хоч раз в житті підемо в ногу з владою і побачимо різницю разом !!!!! Команда Слуги Народу вже взяла відповідальність і готова єдиним фронтом йти до перемоги, розвивати і творити !!!!!!”


Час сплив, 30 мільйонів на горизонті так і не видно.
Натомість ми маємо “будку” в Орлівщині – їжте, шановні мешканці, не обляпайтесь.

Напишіть свій відгук