Бюджет Піщанської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік – 150 млн грн. Про це йдеться в рішенні сільської ради зі змінами від 25 січня. Майже 99 млн грн громада планує зібрати податків, з них 60% – податок на доходи громадян. Ще 1 млн грн має надійти неподаткових надходжень.

З державного бюджету планують отримати 51 млн грн. Зі всіх зібраних коштів 74 млн грн піде на середню освіту, 22,3 млн грн – на дошкільну освіту, 17 млн грн витратять на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності місцевої влади. Крім того, 5,5 млн грн направляють на забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони, 4,4 млн грн – на забезпечення діяльності палаців i будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів, 2,8 млн грн – на організацію благоустрою населених пунктів, 2,7 млн грн – на забезпечення соцпослугами громадян, які не здатні до самообслуговування, майже 2 млн грн – на первинну медичну допомогу населенню, що надається центрами первинної медичної допомоги.

До того ж 877 тис. грн заклали на заходи з організації рятування на водах та 578 тис. грн – на роботи з капремонту частини будівлі (смт. Меліоративне, вул. Молодіжна, 29) області для розташування основного офісу ЦНАП.

Зазначимо, що сільський бюджет Піщанської сільської ради прийняли 24 грудня 2020 року, а перші зміни в документ внесли 25 січня 2021 року. В бюджет громади внесли несуттєві зміни, які не вплинули на загальні показники сільського кошторису.

Напишіть свій відгук