Сьогодні в Орлівщині зіпсували білборд з зображенням активіста та громадського діяча Піщанської ОТГ – Вячеслава Горобця, засновника об’єднання “Команда Розвитку та Реформ”.

Вячеслав Горобець з іншими активістами команди багато років бореться з розкраданням бюджетних коштів та іншими корупційними злочинами в громаді.
Білборд наголошує його громадську позицію: “Бюджет – не годівничка для обраних”. Але, очевидно, є ті, хто з цим не згоден…

ВЯЧЕСЛАВ ГОРОБЕЦЬ: “Я чекав цього. Цим людям немає чим відповісти, тому вони виміщають злість, роблячи дрібні паскудства. Якщо вони думають, що мене це образить – вони дуже помиляються. Я навіть оновлювати зображення не буду – нехай всі дивляться на те, як себе проявляють злодії та крадії.

Я нікому нічого не зробив поганого в цій громаді. Я ніколи нічого не просив – ні грошей, ні землі – тільки віддавав та допомагав. Але я не подобаюсь деяким – тим, що заважаю їм красти та називаю речі своїми іменами, і це, мабуть, єдиний мій “гріх”. А подібні провокації – це краще визнання ефективності моєї діяльності!
Ми не ЗУПИНИМОСЬ! ”

Нагадаємо, що на минулих виборах зіпсували білборд іншого активіста Команди розвитку – Сергія Шеповалова

Напишіть свій відгук