Старостами стали колишній водій сільради та колишній районний депутат від БПП, мисливець-браконьєр.

Головним критерієм стала наближеність до Тищенка, як я і передбачив у попередньому повідомленні.

Старостою Орлівщини сільська рада призначила Віктора Самарського – відомого пристосуванця, колишнього депутата Новомосковської райради, члена ПАРТІЇ “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ” (а до цього ще 5ти інших партій).
На цих виборах Віктор Якович не забарився та швидко змінив партійність на “Слугу народу”, таким чином ставши “вироком” самому собі.

Тепер від складе повноваження депутата, зрадивши таким чином виборців, що виявили йому довіру, заради теплого і непильного робочого місця старости та чудової стабільної зарплати.

Старостою Знаменівки став водій колишнього голови сільради Бабаєва (та кум Тищенко) – Олександр Півнюк, який також пройшов в депутати від партії Слуга народу, та тепер складе повноваження.

Замість них в депутати зайдуть інші родичі та наближені до Тищенка. Мова йде про невістку Тищенко – Кабаченко, та ін.

Як ми і прогнозували, старостами стануть “свої люди” – наближені до Тищенка особи та “однопартійці”.

Джек пот!

Недарма колишня депутат сільради від Батьківщини, а тепер також “Слуга народу” Ганна Серчук, повідомила в коментарях що в них є кворум. “І є совість” – додала вона.
Якщо кворум є, “монобільшість” є – дерибан піде як у Верховній раді, як по маслу – без дискусій, без сперечань. Спритно і по діловому.
А от стосовно совісті – великі сумніви…

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук