Олег Лебединський:

https://www.facebook.com/pishanka/posts/1099206677180178

Доброго дня, мешканці Піщанського ОТГ. Як новообраний депутат нашої ОТГ доповідаю та викладаю відео. Також маю свої думки про установчу сесію VIIІ скликання Піщанської сільської ради 20 листопада 2020 року.

Вибори в нашому ОТГ закінчились. Результати бачимо як на сайті ЦВК так і в житті громади. Закон не досконалий , мені він дуже не подобається, но це закон. Тому маємо що маємо.

Але, результати партії Слуга Народу по Піщанскому ОТГ мають аномальні показники ні тому що виборці підтримали партію президента та її представників, а тому що деякі «місцеві царьки та принці» на мою думку, вирішили купувати голоси за допомогою так названих «виборчих сіток». Ми збираємо докази цих правопорушень ,нажаль ми не зможемо відмінити результатів виборів, але зробити відомими осіб які робили це під час виборчої компанії будемо намагатися.

Аналіз сесії VIIІ скликання Піщанської сільської ради 20 листопада 2020 року
Для початку за декілька днів головою громади Тищенко була зібрана “тайна вечеря» з обмеженою кількістю депутатів ,які належать до кола близьких до голови та « сірого кардинала» ради , депутата Козара( про нього буде окрема розмова). Де вони розпиляли усі проекти рішень під себе та своїх депутатів. Усі проекти рішень були прийняти саме цією «могучею кучкой». Но це я так розумію було завжди , кулуарні рішення та міжсобойчик на своїх.

На початку сесії пролунав славень – гімн України та після його закінчення зазвучало наше гасло Слава Україні , серед усіх присутніх тільки чотири депутата відповіли Героям Слава )) . Це свідчить тільки про одне , згладженої української позиції у цього складу немає . Будемо виправляти )))

Перейдемо до рішень прийнятих на сесії та побачимо результати поіменного голосування І установчої сесії VIIІ скликання Піщанської сільської ради 20 листопада 2020 року

3 пункт … Про утворення лічильної комісії для виборів секретаря Піщанської сільської ради. Технічний пункт. Зе більшість утворила комісію сама … Крапка.

4 пункт. Про обрання секретаря Піщанської сільської ради. Як новий депутат не маю поки що претензій до Фоменко Тетяна Іванівна, тому хочу побажати їй працювати на добробут громади. А там побачимо. Тем паче більшість має право вибирати сама. Альтернативи не було, тому се ля ві…

5 пункт. Про затвердження персонального складу та положення про постійні комісії Піщанської сільської ради. Голосував проти, і ось чому…. СХОДНЯК ЗЕ більшості вирішив що тільки вони мають право вирішувати чисельність кожної комісії, її склад , та де конкретно депутат буде працювати. А саме головне, не спитавши самого депутата. Ні враховуючи його фах, роботу та здібності … Мене «засунули» в правовий комітет, а два комітети, земельний та бюджетний сформували тільки з своїх депутатів. На мої зауваження, що для мого контролю над земельними питаннями, а зокрема відвід земель для воїнів української армії та добровольців, які приймали участь в російсько-українській війні, для цього мені потрібно бути в цій комісії, мені відповіли… Олег не намагайся, ми усе вирішили, у тебе немає шансів… Вийти з непотрібної мені комісії також не дали і усіх інших незгодних депутатів як рабів заволокли у різні комітети.. Тому я голосував однозначно ПРОТИ.

6 пункт. Про умови оплати праці сільського голови. Однозначно та категорично ПРОТИ … Отримувати 300% це свавілля.

7,8,9,10 пункти. Прийняв рішення, що ці пункти повинні вирішувати місцеві мешканці, тому положився на думку колег депутатів.

11 та 12 пункти. А тут цікаво .. Остаточно повноваження депутата за його заявою може зняти тільки місцева ТВК, яка затверджувала його депутатом, але ВУАЛЯ рада знімає самостійно з них повноваження та назначає старостами, грубе порушення чинного законодавства та виборчого кодексу, 100% тема для суду.

13 пункт. Технічний

14 пункт. Сформували «свій» виконком тільки зі своїх друзів, родичей, кумовей. Побачимо….(((

Висновок. Нас мало в цієї раді. Але ми починаємо формувати широкий фронт боротьби з свавіллям та корупційною мафією у Піщанской ОТГ та в раді зокрема. Прошу приєднуватися до цієї ініціативи. Нам будуть потрібні українські патріоти, воїни АТО, місцеві активісти, мешканці усіх сіл, які входять до Піщанскої ОТГ. Також впевнений до нашого руху ПРОТИ КОРУПЦІЇ приєднаються депутати Новомосковської районної ради, обласні депутати та мешканці Дніпра та Новомосковська.

Окремо будемо намагатися, щоб до нашого руху по іншому, но приєднались працівники національної поліції, працівники прокуратури та ДБР. Значення їх майбутній праці над питаннями корупції у складі депутатського корпусу Піщанської ОТГ важко переоцінити.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ. ДАЛІ БУДЕ…..

Напишіть свій відгук