Стан медичних закладів в Піщанській ОТГ під керівництвом Лисичкіна, Мазниці, Деревчук, Фоменко, Гречки і всієї потужної команди досвідчених професіоналів.
Ті, хто зараз на передньому краю боротьби з коронавірусом та іншими хворобами для них не мають значення! Головне – не забути привітати медиків з Днем медичного працівника!

Лікарі нашої громади, повідомляють:
“медицина до опалювального сезону не готова, ті листи і звернення що до виділення коштів на підготовку до зими до голови та бюджетної комісії в липні місяці ігноровані , на сесії я задала питання начальнику фінансового відділу коли вона ділила бюджетні кошти , коли ж все ж нам виділять , відповідь “заждіть”, “скоро”. Сьогодні жовтень , голова бюджетної комісії говорить чому не зателефонували мені я б пропхнула ваше питання , в мене питання це що? , Мені не зрозуміло ставлення до співробітників медицини, це жест вдячності? Листи подавалися неодноразово , в так ніхто на них і не відреагував за три місяці.
Як не прикро а кінцевий результат, наші села залишилися без аналізатору крові, ми провели колосальну роботу по його придбанню , інші установи наймають компанії за гроші , щоб їм проводили тендера, а ми самі, завдяки нашому медичному директору , яка розробила тендерну документацію , провела тендерні закупівлі, договір підписали , зареєстрували в казні, поставка намічалася до 8 липня, але не судилося шановні виборці . Якось так , і за це все можна говорити часами , яке відношення до медиків нашої громади, на початку бюджетного року при прогнозі 11 мільйонів за рахунок місцевого бюджету , для медицини знайшлося 2.5 це при тому , що 1 на енергоносії, судіть самі , але не тільки мені це надоїло але і нашим лікарям таке ставлення до роботи.Оце наше сьогодення, ці установи на балансі сільської ради , у нас вони в оперативному управлінні , ми готові працювати і подавати проекти на гранти , але ж є велике но… Нам не дали коштів на проекти , зверталися чотири рази і так все інше, ми не можемо підписати акти готовності до зими , так як нам до сьогодні не виділили кошти на ці потреби”

Напишіть свій відгук