Яку ми маємо інформацію станом на кінець вересня щодо виборів депутатів та голови.

  1. Партії «Сила и честь» відмовлено у реєстрації без повідомлення причин. Ситуація стає схожою на минулі вибори
  2. З’являються кандидати-дублі, ось що на цю тему каже Суліма О. І.: «У партії “Наш край” є кандидат у депутати із таким же ім’ям та прізвищем, але там не вказано ім’я по батькові (…) Коли почнеться предвиборча агітація Ви побачите хто насправді і на яку посаду і від якої партії балотується. І обов’язково звертайте увагу на повні імена кандидатів!»
  3. Царинного В. В. зареєстровано як кандидата в депутати від партіі «ЄС» та видано відповідне посвідчення.
  4. Оприлюднили свої відео звернення кандидати на голову Піщанської ОТГ Коломоєць С. П. та Токовило Л. М. Тематика звернень дуже схожа – тут народився, тут і знадобився (чи знадоблюся).
  5. Токовило Л. М. запропонував провести дебати серед кандидатів на голову ОТГ. На даний момент попередню згоду надав тільки Вячеслав Горобець.
  6. Мазниця М. П. нарощує агітаційні оберти, та після закупівлі двох систем фільтрації води та холодильника, почав розповсюджувати газету з інформацією, яку ми вже чули сто разів.
  7. Партія «Наш край» пропонує нам «нові обличчя» в раду Піщанської об’єднаної територіальноі громади, серед яких: Чуднівець Оксана, Устименко Олександр, Суліма Олександр, Деревчук Валентина, Лужний Андрій та багато нових облич.

Напишіть свій відгук