Наближаються місцеві вибори. Але населення знов планує змарнувати цей шанс

0
651

Наближаються місцеві вибори. На відміну від парламентських виборів, це реальний шанс щось змінити в наших містах та селах. Але схоже на те, що населення знов планує його змарнувати.

Ми чекаємо коли самовисуванці знов підуть по селах з лопатами, цукром і грошима, яскравими листівками і купою брехливих обіцянок. Але так це не працює.
Люди, які висувають самі себе – не йдуть дбати про вас, вони йдуть заробляти гроші. Для багатьох з них це робота. Бо іншого вони не вміють.

І це причина з якої ми з року в рік маємо ОДНИХ ТИХ САМИХ ЛЮДЕЙ – “професійних депутатів”.

Демократія – це не тільки права, це обов’язок приймати активну участь в відборі найкращих, тих кому ви делегуєте повноваження керувати спільним майном та бюджетом.

Повинно відбутися “запрошення на владу ” як це було за козацьких часів. Коли висували найкращих зі свого середовища за фахом, відвагою і досвідом.
Ми прагнемо щось змінити, але не робимо для цього НІЧОГО. Невже серед нас немає достойних?

Гуртуйтеся, створюйте ініціативні групи, знаходьте людей, яким ви довіряєте, йдіть до них і запрошуйте балотуватись. Підтримуйте грошима та агітацію, а потім – допомагайте в роботі та реалізації планів.

Висувайте не тих, хто рветься до влади, а тих, хто навпаки цього не прагне. Тільки так ми отримаємо тих, хто дбає про суспільний інтерес.
Висувайте кращих зі свого середовища. Якщо ви не доклали зусиль, щоб обрати гідну владу, не ображайтесь, коли знову нами правитимуть шахраї.

Вячеслав Горобець

Напишіть свій відгук