1. Попит на купівлю та оренду нерухомості у Волоському злетів у космос!
Причина – поступове, наполегливе наведення порядку та покращення життя людей. Все це робиться відповідальною, освідченою, прозорою місцевою владою, яка працює для громади, а не набиває власні кишені з залишків бюджету…

Нагадаю, що перед останніми виборами Команда Розвитку та Реформ пропонувала створення комунального підприємства для будівництва доступного житла – енергоефективних та швидкозводимих купольних будинків для спеціалістів, що будуть залучатися для роботи в громаді та мешканців, які бажають переїхати до нас. Але спеціалісти виявились непотрібними, а інші громадяни не мають бажання їхати в “найтуристичнішу” громаду з розбитими дорогами, стихійними сміттєзвалищами, засміченими та захопленими берегами річок та забрудненим повітрям від спалювання сміття та бадилля на городах…

Тому в місцевості, де ще 10 років тому сотка коштувала 5000 доларів, нерухомість нікому не потрібна…

Pinchuk Andriy: В НЕДЕЛЮ ДО ПЯТИ ЗВОНКОВ или сообщений с просьбой помочь снять или купить домик или дачку в Волоське. Больше, кстати, снять, чем купить. Думаю, из-за эпидемии люди вдруг поняли, что сидеть несколько месяцев в душной городской квартирке не очень то и радует. Куда лучше – в маленьком селе на берегу Днепра. В селе, где есть питьевая вода, асфальт, уличное освещение, вывозится мусор, есть несколько интернет-провайдеров.

2. Який відсоток укладених договорів на вивіз сміття в населених пунктах Піщанської ОТГ? Про це повинна була б звітували влада, а ми вже декілька років задаємо це питання, яке залишається без відповіді!

Але згідно нашої інформації, в Орлівщині це близько 45% А в Піщанці – близько 25%

В Знаменівці та Меліоративному невідомо, а про Соколово Підпільне взагалі ніхто не думає.

Тобто, відповідно до статистики, більшість наших людей відноситься, згідно класифікації старости Волоського – Пінчука до “Серйозних і розумних”.

І звідки ж в нас беруться сміттєзвалища? А от звідки – ЧЕРЕЗ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ВЛАДИ.
Безпосередньо відповідальними за це є голова сільської ради Дмитро Лисичкін та перший заступник голови – Микола Мазниця. Вони не працюють з населенням. Вони не карають порушників. Вони не ліквідують стихійні сміттєзвалища, які утворились в наслідок їхньої бездіяльності!

Пам’ятайте – у кожної проблеми є Прізвище, Ім’я та По-батькові!

Pinchuk Andriy: ДЕПУТАТИ – НЕ ЛОХИ, на відміну від нас з вами.

Вже кілька днів мені телефонують і пишуть у месенджерах жителі Ракшівки з одним і тим же запитанням: чому сміттєві баки одразу переповнені сміттям після його вивозу? І додатково скидають фотки того, як хтось залишає біля баку купу сміття.

Серйозні і розумні люди протягом 2,5 років, ще раз – буквами: протягом двох с половиною років – жодної копійчини не заплатили за вивіз сміття. Бо вони – не лохи.

Серйозні і розумні люди збирають своє сміття, загружають його в причіп і безкоштовно скидають це сміття у сміттєві баки, які ми з вами оплачуємо. Бо вони – не лохи.

Серйозні і розумні люди збирають все своє будівельне сміття і скидають його мішками у сміттєвий бак, що не можна робити ні в якому разі. Або ставлять поруч. Бо вони – не лохи.

Серйозні і розумні люди мають собі підлеглих, які, скидаючи з прицепу це сміття, ведуть себе нагло. І на зауваження, що так робити не можна, не кажуть: «Вибачте», а настоюють: “все оплачено!” і «хто нас здав?». Бо вони – не лохи.

Серйозні і розумні люди живуть ось так. А ми всі, лохи, платимо за все і далі. Щоб такі бездарі постійно їздили на нашому горбу і тільки і вміли, що розказувати, які вони гарні, розумні і як вони люблять своє село.

3. Ось вам приклад, як бореться зі сміттям староста Волоського.

Скільки в Піщанській ОТГ дачних товариств? 30? 40?
Скільки з них мають укладені договори на вивіз сміття?
Не секрет ні для кого, що треба починати зі сміттєутворювачів. Ні для кого, окрім Мазниці.

“Людина з золотим серцем”, яка 17 років керувала громадою, перетворила наше село на суцільний смітник. І робить це зараз, ігноруючи свої посадові обов’язки! Да, Микола Павлович, як щодо обов’ язків, про які ви забули? А не тільки право на ЗАРПЛАТУ, ВІДПУСТКУ ТА ЛІКАРНЯНІ!

До речі, Лисичкіна це теж стосується. За невиконання обов’язків першим заступником, відповідальність несе Голова!

Pinchuk Andriy: Я ТАК ЗРОЗУМІВ, що до правління садового товариства «Ягідка» не доходить з надцятого разу: не можна на території Волоське приїжджати на дачу без договору на сміття і без встановлених сміттєвих баків.

Спочатку годували нас «завтра, завтра», потім хамили моїм помічникам, поводячи себе як бидло.

Шановні, ви там що, взагалі совість втратили?

Добре. Вчора їм обмежили постачання питної води – в нас чогось тиску не хватало. Буває. А до кінця тижня отримаєте купу протоколів за порушення Правил благоустрою – десь так на 30 тис. А потім, пророкую, в «Ягідці» припинеться постачання технічної води для поливу.

І перетвориться «Ягідка» на пустелю.

4. Так а де ж новини з Піщанки? Так їх нема – нудну 5-ти годинну сесію та відосік від Мазниці ми за новини не вважаємо.

Напишіть свій відгук