На комісії затверджено проект регламенту Піщанської сільської ради

0
1500

Відбулося перше засідання Постійної депутатської комісії Піщанської сільської ради з питань прав людини, регламенту, депутатської діяльності та етики

Вчора 03 липня 2018 року о 16.00 годині відбулося перше засідання даного органу Піщанської сільської ради. З трьох членів комісії (депутати Гуртовий І.І., Токовило Л.М., Чалий О.В.) прибули депутати Гуртовий І.І. та Токовило Л.М.
На засіданні були присутні керуюча справами Піщанської сільської ради Деревчук В.С., юрист Орлівщинської сільради Богачов Д.М., депутати Мішин та Дунай, активісти громади.

Комісією були розглянуті проекти Регламенту сільської ради та Положення про помічника-консультанта депутата сільської ради. Заступником голови комісії було обрано депутата Токовило Л.М.
Засідання пройшло продуктивно, документи пройшли обговорення та правки і підготовлені до розгляду сесією, що відбудеться сьогодні 04 липня 2018 року о 13.00 годині у Піщанському сільському клубі.

Нагадаємо, що саме через відсутність висновку даної профільної комісії щодо проекту Регламенту, яка не змогла 25 червня провести засідання через неявку депутата Чалого О.В. і ненадання проектів документів працівниками апарату сільської ради, було оголошено перерву 26 червня 2018 року в пленарному засіданні другої сесії Піщанської сільської ради.

Напишіть свій відгук