Суд виявив чергові факти порушення закону сільської виборчої комісії під керівництвом Астіона

0
2067

Дніпропетровський Апеляційний адміністративний суд скасував незаконну постанову Піщанської виборчої комісії щодо припинення реєстрації кандидата на посаду сільського голови Мазниці М.П.

Піщанську виборчу комісію зобов’язано повторно розглянути подання партії БПП “Солідарність” щодо припинення реєстрації кандидат на посаду сільського голови Мазниці М.П.

В суді з’ясувалося, що протокол і рішення комісії були виготовлені раніше, ніж відбулося засідання комісії по питанню зняття кандидатури Мазниці. Свідчення секретаря комісії та членів комісії не збігаються. З’ясувалося, що на момент засідання комісії половина членів взагалі ще не прийняла присягу!

Вітаємо Миколу Павловича з тим, що відстояв законність та домігся правди по цьому питанню! Сподіваємось принциповість та наполегливість у дотриманні закону буде притаманна його роботі на посадах у виконавчих органах влади при розгляді будь-якого питання в майбутньому.

Ганьба найманцям Нестеренка! Пам’ятайте, що ні ви, ні ця влада не вічна. Незабаром все зміниться, і невідомо, чи встигнете ви втекти.

Напишіть свій відгук