Сергій Шеповалов розповів газеті “Лица” про співспрацю з Національними дружинами та заходах безпеки на виборах в громаду.

– Скажіть, будь ласка, чи є якісь запобіжники, щоб адмінресурс до мінімуму звести? Якщо виборами буде займатися районна територіальна комісія, яка не хотіла нас «відпускати», а зараз все – в їхніх руках, – які можна запобіжники, які кроки зробити, щоб вони там не «варили свою кашу» для нас, і щоб не було як в Майському на виборах?

– Щоб запобігти провокаціям, які можуть відбуватися і які ми бачили у селі Майському, де були побиті члени ДВК, де були розбиті урни, були зірвані клапана на урнах, вибори першою інстанцією суду були визнані недійсними… Ви ж розумієте, для чого це робилося: вигравав кандидат, який не був потрібен агроолігарху або іншій якійсь структурі, яка керувала адмінресурсом.

І був здійснений нальот бандитський. Молодики приїхали на автомобілях, увірвалися на дільницю, побили тих, хто працював там, побили дільничних і порозбивали урни.

Длятого,щоб запобігти провокаціям на виборах, наша команда заключила меморандум про співпрацю з Національним корпусом Дніпропетровщини. Національні дружини забезпечать мінімально необхідну безпеку на дільницях.

Детальніше…

Напишіть свій відгук