Сміттєва проблема в нашій громаді є нагальною, вимагає до себе значної уваги як від місцевого самоврядування, так і від мешканців. Культура відпочинку і поводження з відходами, на жаль, є дуже низькою, а просвітницька робота і також системні заходи покликані покращити ситуації практично відсутні.

”Команда Розвитку та реформ” розробила план по ліквідації сміттє­звалищ та рекультивації земель, які зараз знаходяться під смітниками. Але чисто там, де прибирають і не смітять. Саме тому ”Команда Розвитку та Реформ” спільно з громадською організацією Громадський Рух “Могутня Держава” та громадською організацією @Прометей ініціює проведення регіональної ”Екотолоки”, що відбудеться 21 квітня 2018 року в населених пунктах Піщанка, Орлівщина, Меліоративне Знаменівка.

Прибиратиме разом з громадою найбільш засмічені місця, локації яких визначаються за поданням мешканців та координаторів на місцях. Організатори прибирання, разом з кандидатами в депутати, забезпечують необхідним інвентарем (рукавичками, сміттєвими мішками та іншим необхідним) а також вивезення прибраного сміття.

Координатори по населеним пунктам:
Піщанка: Горобець Вячеслав
Меліоративне: Войт Богдан
Орлівщина: Шеповалов Сергій
Знаменівка: Бессмертний Леонід

Реєстрація бажаючих та визначення локацій проводиться по телефону гарячої лінії ”Команди Розвитку та Реформ” 067-740-0440

Напишіть свій відгук