04 лютого в Новомосковському районi будуть рахувати звіря

1
1598

В Новомосковському районi будуть рахувати звіря (того, що залишився). Запрошуються громадськість, мисливці, екологи та всі небайдужі. Після таксації будуть оприлюднені висновки роботи розпорядника мисливських угідь Новомосковської організації УТМР під керівництвом Віктора Самарського.

У зв’язку з закінчення сезону полювання на копитних та пушних звірів, в рамках проведення обліку звірів 04.02.2018р в Новомосковському районі Дніпропетровської області оголошується таксація дичини. Запрошується всі бажаючи, представники громадськості, журналісти та інші.

Попередня реєстрація
за телефоном 096-2307021

До вашої уваги пропонується фрагмент наради в Дніпропетровській Облраді у зв’язку с розстрілом лебедів керівниками УТМР в Дніпропетровській області.

Віктор Самарський наголошує, що він найкращий депутат Новомосковського району. Також він повідомив про те, що в Новомосковському районі відбувається полювання на ведмедів.?

 

 

1 коментар

  1. […] В Новомосковском районе Днепропетровской области будут считать оставшегося зверя. Для этого приглашаются представители общественности, охотники, экологи, журналисты и все неравнодушные граждане, сообщает Pishanka.dp.ua. […]

Напишіть свій відгук