Фракція “Об’єднання “САМОПОМІЧ” в парламенті погодилась підтримати Піщанку

Народні депутати, члени парламентського комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування планують розібратися в причинах затримки у створенні Піщанської об'єднаної громади.

0
1595

Мешканець с. Піщанка Вячеслав Горобець офіційно звернувся до Члену Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, члену депутатської фракції Політичної партії “Об’єднання “САМОПОМІЧ” Любомиру Зубачу.

За попередньою розмовою з паном Зубачем, відмови у наданні позитивного висновку та створення штучних перешкод Дніпропетровською ОДА процесу об’єднання наших громад є незаконними. Такі висновки члени комітету зробили після аналізу наданих їм документів. Наразі питання буде вивчено більш ретельно та зроблені відповідні депутатські запити. Громада розраховує на підтримку з боку Верховної ради, так як схоже, що на місцевому рівні, у зв’язку з круговою порукою, це зрушити неможливо“, – повідомив Вячеслав Горобец, громадський активіст с. Піщанка.

Напишіть свій відгук