Сьома година ранку, а селяни вже на Новомосковському ринку. Хто з цибулею, редисом та петрушкою, хто з яєчками та молоком, хто з куркою, насінням або іншою продукцією власного виробництва. Дістаються міста зранку на велосипедах, маршрутками або власним авто. Їдуть у місто, аби щось продати. А решта їде, щоб щось купити. Ми їдемо туди, де зустрічається попит та пропозиція. Де більше шансів укласти угоду та отримати бажане.

Але ж ми марнуємо час та гроші, пересуваючись на великі відстані, ігноруючи ринковий потенціал власної місцевості. Покупці витрачають гроші, щоб дістатися до ринка. Продавці – також, ще й платять ринкові збори та інші витрати. Все це впливає на вартість товарів, за які покупці платять більше, а виробники – отримують менше.

Чому ми так робимо? Тому що “завжди так робили”. Сусід не спілкується з сусідом, односелець не надає послуги односельцю. Ми навіть не знаємо, що свою полуницю ми можемо обміняти на гуся або курку, яку зростив мій знайомий через вулицю – так обидва отримають продукцію за НИЖЧІЙ ЦІНОЮ, заощадивши на транспортних та ринкових витратах!

Все, що для цього потрібно – почати обмінюватися інформацію один з одним. Цікавитись, що продає сусід, та що він може купили у нас. Від розвитку локальної торгівлі отримає переваги кожний. Не треба нікуди їздити – нехай покупці приїжджають до вас!

В Піщанці та Орлівщині багато заможних людей, які б хотіли отримувати свіжі продукти – сир, яйця, м’ясо, молоко, з доставкою на дом. Але зараз вимушені їздити на ринок, витрачаючи час та гроші. Надайте їм можливість купувати локально. Це створить більший попит на вашу продукцію та ваш дохід.

Також для цього і створені групи Піщанки у соцмережах і наш веб-сайт https://pishanka.dp.ua

https://twitter.com/pishanka_dp_ua
http://facebook.com/pishanka
http://vk.com/pishanka

21 сторіччя вже тут. Інтернет-торгівля вже прийшла в село – варто цим скористатися!

Кращий спосіб швидко продати сало – розмістити об’яву тут!

Розміщуйте ваші пропозиції і потреби і допоможіть зробити це сусідам. Від нерухомості і різноманітних послуг до молодої картоплі, сметани та яєць. Продавайте, збирайте замовлення.
Для мешканців нашої Піщанської громади та їх покупців – це безкоштовно зараз і НАЗАВЖДИ.

Великий бонусом буде, якщо ви здійснюєте послуги доставки по селу. У разі, якщо регулярних замовлень буде багато – у нас з’явиться спеціалізований кур’єр.

Не чекай благодійності від держави, вже сьогодні ми маємо реальні можливості більше заробляти для себе і для села, покращувати власне життя.

Це тільки початок на шляху створення єдиного інформаційно-економічного простору нашої громади!

Питання задавайте в коментарях. Поширюйте, розкажіть сусідам!

Напишіть свій відгук