Комунальне підприємство Комсіті відмовляється від виконання своїх обов’язків

0
1641

Світлана Федорівна, 80 років, мешканка Піщанки, проживає по вулиці Зеленій, уклала договір на вивіз сміття з Тов “Комсіті” та сплатила за послугу на півроку вперед. Але комунальне підприємство, що визначено виконавцем даної послуги згідно за тендером, ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ виконувати умови договору, у зв’язку з тим, що їм “незручно” туди їхати – гілки “поцарапають сміттєвоз”. Про це Светлану Федорівну повідомив по телефону керівник підприємства Дмитро Герасимчук.

На тих самих підставах підприємство відмовляється укладати договір з іншими мешканцями вулиці, тому вони утворили стихійне сміттєзвалище біля кладовища, яке періодично підпалюють.

Одне порушення тягне за собою друге і третє. Ось так працює керівництво нашої громади та їх кишенькові “комунальники”.

Команда “Розвитку та реформ” готує офіційні запити та звернення в правоохоронні органи. Будемо вимагати розірвання договору з Тов “Комсіті”, що відмовляється виконувати свої обов’язки та притягнути керівництво громади до відповідальності!

Нагадуємо, що ми продовжуємо формувати мапу сміттєзвалищ нашої громади з метою їх подальшої ліквідації:

Надсилайте координати та фото в повідомленнях або коментарях до цього посту.

Звалище на вулиці Зеленій (біля кладовища) утворилося через бездіяльність голови Піщанської ОТГ Лисичкіна, першого заступника голови Миколи Мазниці та порушення своїх обов’язків з боку комунального підприємства Комсіті, керівником якого є Дмитро Герасимчук.

Пам’ятайте – У кожної проблеми є Прізвище, Ім’я та По-Батькові.

Інші приклади корупційної змови та порушень з боку Комсіті та керівництва громади:

УВАГА:

  • Згідно закону “Про відходи” кожен мешканець зобов’язаний укласти договір на вивіз сміття з комунальним підприємством.
  • Спалювання відходів та залишків рослинності на подвір’ях тягне за собою відповідальність у вигляди штрафу від 340 до 1360 гривень.

Напишіть свій відгук