РОБИМО РАЗОМ! Сотні незаконних білбордів всією областю були встановлені Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, в тому числі на території Піщанської ОТГ – в Орлівщині, Знаменівці та інших місцях понад трасою.

Відомо, що встановлення рекламного носія – це тривала, непроста процедура, що потребує великої роботи та чисельних дозволів та узгоджень. Одже, замовники вирішили цю справу швидко і ефективно – “по-беспределу”. Як робиться все в нашій країні, з реформованими правоохоронцями та судами.

Звернення активістів до поліції не призвело до їх демонтажу. Тож, криша потужна, зрозуміло. Але, наприклад, Максим Голосний, дуже швидко та рішуче з цим розібрався, коли побачив такі білборди на своїй територій: вони були демонтовані без вагань: немає власника, немає злочину. Правопорушення припинено. Але ж то Голосний.. Куди до нього нашим боягузливим, беззмістовним та безпорадним керманичам – вони не можуть розібратися навіть з тими білбордами, власник яких відомий.

Я все чекав, коли на них з’явиться реклама справжнього замовника цих конструкцій – і ось воно. РОБИМО РАЗОМ. Вочевидь, що не це піар “досягнень” ОДА – головна мета цієї афери. Можна не сумніватися, що перед парламентськими виборами тут з’являться обличчя наближених до “покращень” усіляких Голиків, Резніченок, Кужманів та інших, мета яких здобути собі недоторканість у ВР щоб не бути притягнутими до відповідальності за злочини та крадіжки під патронатом колишнього президента.

Пишіть в коментах, де ще встановлені ці білборди та в якої кількості. До речі – їх можна пиляти, і за це вам нічого не буде!

Напишіть свій відгук