“Порядок” на ЇХ городах перетворюється на канцерогени в НАШИХ легенях. Піщанка і Орлівщина просто зараз.

Можливо це ваші сусіди і ви знаєте цих людей – робіть зауваження!

Цих людей навчать тільки штрафи. Ми бачимо, як чудово вирішуються ці питання в Новоолександрівській громаді, де староста Андрій Пінчук без вагань складає протоколи. Але на території нашої сільської ради, схоже, діють інші закони – сільська рада відмовилась реагувати на мої повідомлення про адміністративні правопорушення, надіславши незрозумілу відповідь.

Хочу звернутися до Дмитра Лисичкина, який це підписав. Дмитро – тебе підставляють. Хто б там не писав за тебе відповіді – відповідальність за це покладена на тебе. І це тягне як мінімум на службове недбальство або зловживання владою, що завдало шкоду державі у вигляді несплати штрафу. З цього приводу буде відкрита чергова кримінальна справа вже незабаром.

Нехай тебе не заспокоює той факт, що поліція зараз погано працює або не виконує належним чином свої обов’язки. Це поки що… Але коли вашою командою займуться – то піднімуть усе закрите та поновлять все призупинене – не сумнівайся Так само стало зі славнозвісним “Пельменем”, який мені в очі казав, що “нічого мені не буде”, але мої скарги були чудово долучені до чисельних кримінальних справ та використані належним чином, коли його вирішили нарешті прикрити. Де зараз Пельмень?
Якщо в тебе немає маєтку на Кіпрі або в Черногорії – тебе туди не втікти. Вивчай закон та кожен документ, який ти підписуєш – ТЕБЕ а не твоїм досвідченим радникам прийдеться відповідати, вони просто вмиють руки, як це було вже неодноразово…

Чергові повідомлення про правопорушення я відправлю вже цього тижня.

Зразки акт порушення зразок та Повідомлення про правопорушення зразок відносно спалювання рослинності на території населених пунктів.

Напишіть свій відгук