Звільнено начальника слідчого відділу Новомосковського відділу поліції підполковника поліції Ровенчука В.В.

0
1884

Про це повідомив Олексій Прокопенко, член “Команди Розвитку та реформ” та правозахисник Орлівщини.

“Нами було направлено декілька скарг до Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області через бездіяльність слідчих по справах, відкритих нашою командою у зв’язку с порушеннями на виборах та сесіях Піщанської ОТГ.
За останній рік Новомосковським міськрайонним судом було постановлено більше 50 ухвал, якими визнавались неправомірною бездіяльність слідчих у невнесенні відомостей про злочини до Єдиного реєстру досудових розслідувань та інші порушення. Таке свавілля слідчих не могло відбуватись без відома свого начальника. Відтепер громадські активісти беруться за притягнення рядових слідчих, які своїми діями чи бездіяльністю перешкоджали в проведенні досудових розслідувать в розумні строки та порушували права громадян.”

“Ми продовжуємо боротьбу в правовому полі за встановлення законності та порядку в нашій громаді і змусимо правоохоронні органи притягати місцевих корупціонерів до відповідальності. Поки не “зачистимо” громаду від тих, хто стоїть на шляху розвитку та реформ. Це лише питання часу.”, – додає Вячеслав Горобець, активіст Піщанки.

Напишіть свій відгук